ajdfneeq 发表于 2010-9-17 03:01:10

我追紧果个女仔被距前男友稳翻想复合,距(她)唔知拣边个

我追紧果个女仔(YING)上星期距前度男友稳翻距,之前喺距飞YING先,而家想同YING复合。YING仲对距有感觉,一方面对我都有感觉!虽然我识YING冇距咁耐,但我眞喺好锺意YING囖,究竟我应该点做,吖YING距好烦唔知拣边个?

173241143 发表于 2010-9-17 07:13:54

距拣唔到,米你帮距拣咯~~显示自己比对手更突出的优势:专一,一方面提升自己系个女仔心目中的形象,同时可以系打击对手噶劣势。建议最好从距身边噶朋友埋手,女仔通常系抉择唔到噶时候,肯定会问身边噶人意见,呢个人噶意见会系最能够影响距拣边个噶关键因素

ZH_Winson 发表于 2010-9-17 09:26:08

发图看下直不直等!

alexlzb 发表于 2010-9-17 11:19:53

选翻之前果个!证明此女子犯贱也!
仲话男人花心!其实女先至花!

dllms 发表于 2010-9-17 11:32:56

距拣唔到,米你帮距拣咯~~显示自己比对手更突出的优势:专一,一方面提升自己系个女仔心目中的形象,同时可 ...
173241143 发表于 2010-9-17 07:13 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif

傻啦 计我话要以退为进
    同条女讲“我知道你心入面仲有距 虽然我真系好中意你 但无奈我唔可以令到你失去另一个可能幸福嘅机会 我自问唔可以肯定 你同我系一齐会变成全世界最幸福嘅人 我未必可以将全世界最幸福嘅嘢俾晒你 所以…… 你翻去稳距啦…… 我一个人…… 都可以俾到幸福你 至少…… 我会永远祝福你”
    尼D对白一定要讲得好感性 仲要唔好俾距打断 一讲完就走人 唔好俾距疾你 搏你
    虽然至少一个礼拜唔好稳距(如果距稳你就最好啦) 都无温嘅话 就俾条短信距“收到我嘅祝福吗 尼七个晚上我不断送出我嘅祝福 你依家系唔系世界上最幸福嘅人 唔系嘅话你翻黎稳我”

chako 发表于 2010-9-17 16:22:24

用吕布式嘅手段,强抢過嚟

Race 发表于 2010-9-17 17:15:23

楼主太厉害了!

GSH 发表于 2010-9-17 18:16:01

傻啦 计我话要以退为进
    同条女讲“我知道你心入面仲有距 虽然我真系好中意你 但无奈我唔可以 ...
dllms 发表于 2010-9-17 11:32 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif

好認同依位仁兄嘅意見

sayfish 发表于 2010-9-17 19:06:44

回复 5# dllms

呢个情场高手

99335833 发表于 2010-9-17 20:01:49

摞叠人民币出来放系佢面前米搞掂咯!!!

更木剑八 发表于 2010-9-17 20:46:10

比个我嘅意见你拉我觉得你首先要知道距哋分手嘅原因先咯~正所谓知己知彼 如果因为个男嘅问题 我觉得你应该更加争取距(她)翻来咯 比D诚意同信心出来就OK拉!

283403035 发表于 2010-9-18 16:36:54

楼主的心一定很痛

liangyixiao 发表于 2010-9-18 18:17:13

支持你,我都经历过,很不开心这个时候,你要乐观点!

ajdfneeq 发表于 2010-9-26 01:24:07

最终YING都喺拣咗距前男友

444149312 发表于 2011-7-22 17:45:46

如果我系你我就驳一驳。。。自己退出先。。如果选择嘎系你当然好了,唔系嘎话,你也认了。哈哈

503904138 发表于 2011-7-22 23:56:30

这里好安静!!!!!!!!!!!!
页: [1]
查看完整版本: 我追紧果个女仔被距前男友稳翻想复合,距(她)唔知拣边个