mr.ken123 发表于 2010-10-6 21:27:25

我中意左一个部该中意噶女人唔知点算...

我有一次,出去玩识左个soso,后来一次一夜情.我发觉我中意左距,但系不知道点算.我接受唔到距ED感噶职业女性.但系距D大话唔识讲.成日向我讲大话,但系我一直都没有讲真话比距听.我亦都无伤害过距.我只不过没讲真话比距听.我地只系识到两个星期,但系我地去过4次街但系我成日嘻嘻哈哈噶性格黎质距.比距可能觉得我系到玩紧距.但系本人系一个支持专一噶人.当然我本人都系一个好专一噶人.后来吵交.距话我厄距玩距.我觉得好伤心...

65513116 发表于 2010-10-6 22:45:37

做人做乜都讲2个字 值得

mr.ken123 发表于 2010-10-6 22:47:53

但系比我DF知道距系soso黎会点睇距呢...

j8986898 发表于 2010-10-7 09:20:57

职业无分贵贱。
喜欢了就是喜欢了
或者你太介意别人嘅睇法

mr.ken123 发表于 2010-10-7 17:58:37

哈哈或者罢,因为距成日讲大话,D行为会令到人地反感.距话我对距讲大话.呃距喔.就系咁.我地吵交反面了.我知道距想我氹翻距,但系我自己系到淋.我点解要为左ED感噶女人而氹距姐.又米我错...

j8986898 发表于 2010-10-7 18:00:42

如果心计好好嘅女人。自己就要小心啦

mr.ken123 发表于 2010-10-8 05:45:41

哈哈...我知道距系心计好高.但系距呃唔到我,仲成日讲大话吹水,距仲话我讲大话先.草..不过我DF当距系鸡感玩.但系本人系感情噶动物.个心好至有D唔抵感..但系我个兄弟仲要帮距讲野.我一t就知道我个兄弟有少少中意距.果晚吵交.虽然距不够我讲.嘻嘻(因为本人自认系吵交小王子)..当我兄弟帮住距果时我觉得E个世界好灰.我识左距十几年啦.距识只鸡只不过2个星期竟然帮距话我讲大话..草.我个心好痛..我痛噶系点解E世界上会系甘,

Carychan 发表于 2010-10-9 04:38:12

中意一个人就要接纳一个人既所有…无论好与丑你都要接受噶啦…如果你介意又或者接受吾到既未稳过个咯…天涯何处无芳草呢?!稳过个都系时间问题姐…自己霖清楚再做决定啦你…

新哥仔 发表于 2010-10-20 09:33:52

爱一个人不需要任何理由

GARFIELD.ma 发表于 2010-11-23 19:08:44

做soso有乜問題?都喺正當職業。又唔喺偷。又唔喺搶。
你介意人哋點睇你女友。不如你直接D講。驚朋友點睇你好過喇
到底喺你拍拖。定你DF拍拖啊?你講嘅只喺借口。幷唔喺理由!
页: [1]
查看完整版本: 我中意左一个部该中意噶女人唔知点算...