loveqie 发表于 2007-1-23 17:48:00

[﹡帮我捻下拉.唔该!!]

<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font color="#e61a94">如果呢,自己条仔明显对你已经好冷淡,</font></p><p><font color="#e61a94">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 好似已经唔中意你甘..</font></p><p><font color="#e61a94">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 又暗示想散,其实你知距想表达咩..</font></p><p><font color="#e61a94">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 不过又,,好中意,好中意距!</font></p><p><font color="#e61a94">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 死系度逃避,如果你系我,你会点啊.?</font></p><p><font color="#e61a94">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 系主动同距提出分手,</font></p><p><font color="#e61a94">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;定系继续避落去..?</font></p>

skyming 发表于 2007-1-28 00:00:00

<p>甘蹴緊喺散喇!現在咫遈一厢情願</p>

儍佬 发表于 2007-1-28 00:40:00

繼續落去睇下情況點先再算

zi媚 发表于 2007-1-28 13:12:00

問芐苣菈~~!

迷云单 发表于 2007-1-29 17:15:00

<p>扮唔知~~</p>

啦啦 发表于 2007-1-29 19:24:00

<p>問距囉.........</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 但比我觉得就会逃避囖~因为我害怕失败...惊嘸咗距........</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 你自己谂啦~如果你真系中意距就应该比距幸福...........我好同情你~我同你一样</p>

loveqie 发表于 2007-1-30 19:45:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>啦啦</i>在2007-1-29 19:24:00的发言:</b><br/><p>問距囉.........</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 但比我觉得就会逃避囖~因为我害怕失败...惊嘸咗距........</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 你自己谂啦~如果你真系中意距就应该比距幸福...........我好同情你~我同你一样</p></div><p>系吖,你讲得好岩!!</p><p></p><p>点解会变成甘.?次次同距闹完架..</p><p>都要我哄翻距窝!!!就系惊无左距吖..</p><p>距知噶,距知我捻咩噶!!</p><p>点解距就系唔肯主动D窝.??</p><p>&nbsp;</p>

YY 发表于 2007-1-30 21:15:00

<p>~~佢怕醜姐吖~~感米5主動咯~~</p><p>~~或者佢覺得妳有好多野做5好咯~~</p><p>~~感妳有無試過為佢改變下妳自己感吖~~</p><p></p>

极噯巾巾 发表于 2007-2-8 07:34:00

<p>最直接啦.问佢"呢排做咩对我忽冷忽热.有咩懑住我.我5想估估下."咁问咯.</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp; 我都好辛苦阿.呢几日.差无多日日都散.好5开心!!</p>

儍佬 发表于 2007-2-8 20:26:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>极噯巾巾</i>在2007-2-8 7:34:00的发言:</b><br/><p>最直接啦.问佢"呢排做咩对我忽冷忽热.有咩懑住我.我5想估估下."咁问咯.</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp; 我都好辛苦阿.呢几日.差无多日日都散.好5开心!!</p></div><p></p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 講得啱

莼属见聭 发表于 2007-2-27 03:00:00

<p>同距讲下咯&nbsp; 每段感情都有冷淡嘅时候&nbsp; </p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 问问距心喺点冧咯</p>

"_莕ɑ 发表于 2007-2-27 09:08:00

<p>都係大家果句...</p><p>一切都要問...</p><p>but...要囿心裏準備喔!</p><p>如果伱覺得越黎越明顯嘎!甘伱應該用平常心呿接受...就算係....</p><p>放心喇~雨後一定會囿彩虹嘎~睇伱識吾識呿點睇呢蓧彩虹嘎姐~懂麽?</p>

吖儀 发表于 2007-3-2 19:48:00

<p>男人,就系甘噶啦,你对佢好果阵佢悟识得珍惜你,你对佢悟好啦,佢又来缠住你!!</p><p>其实,如果好似你甘讲嘅情况,你悟觉得自己好辛苦咩?!</p><p>点解你悟去常识放手呢?!</p><p>有时候,放弃也是一种美啊!!</p><p>如果佢系中意你嘅,佢一定会揾翻你噶喎!!如果悟系,甘系埋一齐仲有乜意思呢?!</p><p>爱情,系双方面嘅事,悟系靠一方去维持噶,系两方都要付出努力噶嘛!!</p><p>而家嘅你,佢系甘嘅,你米悟好理甘多佢咯,只要你心入边知道,呢个男人,爱来都冇用嘅时候,</p><p>你就会好自然甘明白晒所有野嘎啦!!</p><p>顺其自然啦,悟好谂甘多!!谂得多悟靓女噶!!呵,,</p><p>加油!!</p>

vv78st 发表于 2007-3-10 14:44:00

<p>同拒讲清楚。问拒想点,无谓甘辛苦!</p>
页: [1]
查看完整版本: [﹡帮我捻下拉.唔该!!]