帆仔 发表于 2007-2-1 23:19:00

细路仔``识女仔``

<p>有兴趣可以做个F啊`!!</p><p></p><p>5系广州人!!歧视人地捞噶(我5系捞)或者5系广州人噶!!米加啦!!</p><p></p><p>QQ:153941173</p><p></p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-2-1 23:28:00

<p>呵呵``頭丷````</p><p>撐你漥```</p><p>乜你講嘢講到一99咁嘅```又話5係廣州人``</p><p>又話5係鐒``</p><p>好綵我醒``最後睇明咗~</p>

帆仔 发表于 2007-2-1 23:36:00

<p>额``乜系广州人就5捞噶了咩```</p><p></p><p></p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-2-1 23:56:00

本人認爲再廣州住嘅人有50%都係鐒嘅~

帆仔 发表于 2007-2-2 00:12:00

<p>我同意``如果我话比你知香港人觉得广州D人全部都捞你会点啊`~?</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-2-2 00:34:00

正常啊``我覺得香港d人,覺得除咗澳門,臺灣5係鐒之外``全部都係嘎喇!

帆仔 发表于 2007-2-2 00:35:00

<p>哦```无野啦无野啦```发傻姐</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-2-2 00:47:00

哈哈``我諗你聽到果陣會好嬲```

rainrain37 发表于 2007-2-2 11:57:00

<p>呵呵...苛能冇<strong><font face="Verdana" color="#da2549">∑尕※婷</font></strong></p><p><font face="Verdana">粓聰明....莪槇喺1.d都t5.朙?...</font></p><p><font face="Verdana">嗻喺撈定5.撈噶?..嗚嗚嗚..乜廣州人丫?...</font></p><p><font face="Verdana">漥..............................................夲秂圯失常.....</font></p>

帆仔 发表于 2007-2-2 19:06:00

呵呵``算啦``

dako_vize 发表于 2007-2-2 21:08:00

怪~~嘸言!!!&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;

Andrew_lee 发表于 2007-2-2 23:03:00

<p>真系好一 99窝...........</p><p>我好似明又好似5明..........LZ禁得意葛</p>

帆仔 发表于 2007-2-2 23:42:00

我晕咯``系你地5明啊`5系我一99啊```
页: [1]
查看完整版本: 细路仔``识女仔``