jy02924337 发表于 2007-2-4 11:16:00

喇喇蕉 发表于 2007-2-4 17:35:00

<p>伱唔可以辜負咗對伱好果個女咖...</p><p>難得1個女仔肯真心對伱好</p><p>喺好難得咖....</p><p>如果伱到時失去咗伱就后悔....</p><p>至于伱好中意果個知道伱有女都同伱1齊...</p><p>距喺齣麵有第個伱都未必知...</p><p>哩個女咫會喺係無人陪距嘎情況先穩伱&gt;&gt;&nbsp; &gt;&gt;.....</p><p>我喺女嘎!!好明白女仔心裏麵唸乜....!</p><p>珍惜眼前人!!....</p>

yyoung 发表于 2007-2-4 20:10:00

<p>首先我觉得你1拖2唔岩咯``如果对你好好既女仔知道实伤心</p><p>如果系我就会选对我好好果个女咯``我始终觉得你钟意果个女连你有女都肯同你一齐</p><p>佢一定唔系对你真个咯``而且佢可能唔止你1个``</p><p>都系同意楼上讲法``</p><p>珍惜眼前人!!....</p>

YY 发表于 2007-2-4 21:43:00

<p>我覺得妳應該簡對妳好好個個咯~~~</p><p></p>

chingching 发表于 2007-2-4 21:54:00

<p>唉唉```换转係你..你会5会同一个你鍾意嘅但係又有男朋友嘅女仔一齐啊~?</p><p>你甘大个人``自己5识得谂嘎咩~?</p>

⺌gαгу 发表于 2007-2-4 22:49:00

<p>紧系同中意自己多既过自己中意距好喇</p><p>第一个喇~</p>

儍佬 发表于 2007-2-4 22:55:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>⺌gαгу</i>在2007-2-4 22:49:00的发言:</b><br/><p>紧系同中意自己多既过自己中意距好喇</p><p>第一个喇~</p></div><p>同意啊~~~ </p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 最起碼距會對妳好好好好喇</p>

啃啃 发表于 2007-2-4 23:15:00

<p>er~~~~同感吖lg!!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 嘸嘢say,距地都say曬咯!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;距地講既都18有d'道理,卟過最註要都喺t伱自己!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 意見咫喺比妳參攷.....</p>

繌咪 发表于 2007-2-5 09:32:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>喇喇蕉</i>在2007-2-4 17:35:00的发言:</b><br/><p>伱唔可以辜負咗對伱好果個女咖...</p><p>難得1個女仔肯真心對伱好</p><p>喺好難得咖....</p><p>如果伱到時失去咗伱就后悔....</p><p>至于伱好中意果個知道伱有女都同伱1齊...</p><p>距喺齣麵有第個伱都未必知...</p><p>哩個女咫會喺係無人陪距嘎情況先穩伱&gt;&gt;&nbsp; &gt;&gt;.....</p><p>我喺女嘎!!好明白女仔心裏麵唸乜....!</p><p>珍惜眼前人!!....</p></div><p>同意啊~~~ </p>

jy02924337 发表于 2007-2-6 16:49:00

dako_vize 发表于 2007-2-8 00:45:00

<p>咁...妳都嘚啊~~~妳真【掂】&nbsp; 早知今日嗬必當初咧???</p><p>如果茽繫咁拖...小心日后連F都嘸嘚做啊!!!</p><p>感情繫5可以玩伽!!!</p>
页: [1]
查看完整版本: 妳會選擇邊個?