cons1986 发表于 2007-3-2 11:29:00

[求助]同女仔表白应该讲D乜好啊??

<p>如上&nbsp; 距如果拒绝同常会讲D乜架</p>

subarul 发表于 2007-3-2 17:00:00

<p>&nbsp; 講齣妳對距噶感覺``妳想點~~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 拒卻噶話:我唔巖妳架~`我有鍾意噶人`甘掛`&nbsp; 問番d女仔先知</p>

rainrain37 发表于 2007-3-2 20:30:00

<p>如果鮔拒絕尒尒脒話...莪會繼續=尒噶!~.....</p><p>冇論點!~..1.路=1.路=</p>

Andrew_lee 发表于 2007-3-2 22:30:00

<p>同人表白米直接同距讲I L U 或者 话想距做你GF咯</p><p>&nbsp; 拒绝会讲咩我就5知啦~~未试过比人拒绝~哈哈~帮你5到</p>

psh127 发表于 2007-3-3 08:36:00

<p>好簡單啊</p><p>講齣妳心裏話米得囖</p>

大雄good 发表于 2007-3-6 14:39:00

<p>同句讲你既真心话咪得咯!!</p><p>如果距拒绝你 狠心D既就会话:我5岩你架啦!!我有男朋友之类啦!</p><p>如果好心D既就会话:慢慢了解下咯!!你5觉得甘快决定好敷浅既咩!</p>

skyyu123 发表于 2007-3-8 13:36:00

<p>`````````禁嗰女埋墙``问佢`受唔受````</p><p>佢受就的佢埋墙嘴```</p><p>唔受都的佢埋墙```不过系打````</p><p>正所谓打者爱也```佢还拖咪受咯``````有云:爱者打多几下</p><p>佢话你痴线嘅``你咪话:玩下气氛姐...</p>

konggood 发表于 2007-3-23 18:02:00

楼上强,够直接我like

尗薇 发表于 2007-3-29 23:08:00

<p>&nbsp;呃...呢D野都要人教.?更系真情實感最好架拉.</p><p>男仔要夠厚面皮..~</p>

鳪懂愛 发表于 2007-3-31 13:34:00

<p>我噶睇法同everybody1樣...</p><p>講齣妳噶真心話..5受未死纏烂打咯...</p><p>但系你真心LIKE人地.,距5受.你都5会为难距拉。..我知道你只系想距开心啫,,...</p><p>距say NO..妳叫距攷慮內D..未得咯..</p><p>&nbsp;</p><p>我冧咁應該得掛...</p>

鳪懂愛 发表于 2007-3-31 13:36:00

<p>假如..N次后..距仲未被妳打動.噶話...</p><p>&nbsp;</p><p>就記住1句話拉..."<font color="#9549c8">勉強冇倖福</font><font color="#000000">"...</font></p>

↘нi孖楠﹎ 发表于 2007-3-31 15:30:00

距5收米算咯......D个世界又5系得一个女.....5失败过...又点识去珍惜吖~~~

∑尕※婷◆ 发表于 2007-3-31 17:40:00

<p>係囖``但係點先可以知道一個男同你表白,佢係真心定係玩你呢????</p><p>呢張貼好似髮錯版了!</p>

quick 发表于 2007-3-31 23:58:00

<p>表白呢~~~就直讲拉~~`</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 拒绝呢~~~</p><p>就话~~~我一定会做到你中意我嘅~~~我会等你~~~</p>

鳪懂愛 发表于 2007-4-4 22:42:00

楼上个位..你都好深情wor...

jiezai 发表于 2007-4-14 09:17:00

<p>你同个女仔上Q讲 </p><p>你当讲笑甘讲米得罗,睇下躯有乜反映</p><p>如果躯制左 你米话我讲真噶</p><p>甘米得罗 </p>

hxl200525 发表于 2007-4-22 21:53:00

骨都痹~~当睇唔到。。

seamay 发表于 2007-4-25 09:05:00

<p>如果你有足夠噶誠意,我覺得如果個女仔真係甘好,而且真係有男友噶話</p><p>佢應該都5會講d令你極度尷尬噶説話掛?!</p>
页: [1]
查看完整版本: [求助]同女仔表白应该讲D乜好啊??