Andrew_lee 发表于 2007-3-2 22:40:00

[讨论]各位在校学生入离体下(幼儿园初中职中大学系学生就入啦)

<p>因为要提高论坛葛人气,所以系到做个调查再决定好5好开个学校版块</p><p>详细内容:</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 因为上论坛大多数系在校学生,所以我地林为你地所在葛学校开版~~(所以先做个调查体下支持率)</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 如果最后决定开学校版块,所有用户都可以为自己学校申请一个版,由申请人做版主.......经审批之后会为改校版</p><p>&nbsp;你地可以介绍自己学校葛人离我地论坛,去你地葛版到发帖留言...........</p><p></p><p>废话5讲禁多啦~~~大家投下票啦..........多人赞成葛话就会设立一个禁样葛版块~~希望大家多多支持~~~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p><p></p><p>PS:论坛需要修改版面,有咩好意见可以直接发短信到比我(Andrew_lee),或者将你地葛设计发比我都得~~~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 希望有离方面专长葛人帮帮手啦~~~~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;有大家葛支持&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; EE23会越做越好~~~</p>

☆丶灬ゞ大头 发表于 2007-3-2 22:41:00

赞成./....哈哈哈`````

līη 发表于 2007-3-2 22:49:00

<p>没必要吧?...不知道,,,因为gz4u已经好有名了...^_^,随便拉~~~退下</p>

mc_jun 发表于 2007-3-2 22:53:00

<p>覺得太多學生論壇了</p><p></p><p></p><p>4u系廣州..有遍個5知道..?</p><p></p><p>距的間間學校都有版了!!</p><p></p><p></p>

刺猬仔 发表于 2007-3-2 22:58:00

作用好似不大

小呜鹰 发表于 2007-3-2 23:06:00

<p>我中立喇</p><p>不过可能作用5多大喔</p>

Уēαん仔 发表于 2007-3-2 23:13:00

<p>呢點我支持喔。。我覺得如果多個學校版論壇會人氣多D。。始終而傢大部分上來EE嘅多數係學生多。其實佢哋都想有一個版塊係佢哋自己學校嘅。可以係論壇度傾下計同交流下學校D趣事。我都好熱烈期待呢個版塊誕生。</p>

輣苃囡 发表于 2007-3-2 23:40:00

<p><font face="幼圆" color="#b32bd5">我觉得好似无咩必要咯~E+好多论坛都有校版....</font></p><p><font face="幼圆" color="#b32bd5">我希望EE能够做到小而精咯~太多额外嗝野好似会削弱EE嗝优点...</font></p>

zzh8327230 发表于 2007-3-3 00:30:00

赞成!!!

¨傻啦 发表于 2007-3-3 00:41:00

<p>人地有我地又有&nbsp; 甘就冇意思啦哇..</p><p>搞d人地冇 嘎也 甘先有睇頭嘛`</p>

‐‵黑sè﹒ 发表于 2007-3-3 01:30:00

sky183892324 发表于 2007-3-3 04:51:00

<p>睇下边间最多人</p>

psh127 发表于 2007-3-3 08:39:00

<p>我覺得無甘嘎必要開啊</p><p>都已經有GZ4U啦</p><p></p>

鰢騮聲 发表于 2007-3-3 09:09:00

<p>五好拉..!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我覚得甘做五好囖..!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 不鐹伱地點做我都繪GC家..!!</p>

zi媚 发表于 2007-3-3 10:33:00

<p>俄都覺得舞咩必要~~~!</p><p>&nbsp;</p>

vincc1 发表于 2007-3-3 11:57:00

<p>我保持中立咯,開佐個版係咪真係可以提高人氣? 多人過黎叻?</p>

Andrew_lee 发表于 2007-3-3 12:54:00

<p>开葛话系一定程度上系可以达到提高人气葛目的........</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 因为开版之后...该版版主肯定会叫自己班葛人离~~</p><p>&nbsp;&nbsp;间接可以提高论坛人气</p>

串烧雪丽糍 发表于 2007-3-3 16:59:00

eyam 发表于 2007-3-3 17:40:00

&nbsp; 冇所谓拉

jojo 发表于 2007-3-3 20:32:00

我個人就覺得無甘噶必要囉``
页: [1] 2 3
查看完整版本: [讨论]各位在校学生入离体下(幼儿园初中职中大学系学生就入啦)