xzp123 发表于 2007-3-4 20:05:00

点做好啊!!

<p>呢排,不知不觉好似同距嘎距离远左,</p><p>同距没咩话题讲甘,以前建起Q度都好多野倾的,依家,3日讲3句野</p><p>可能系日日打比距嘎原因啦,以前打比距没甘频,每次都有好多野讲,次次都倾到一两个钟</p><p>而呢排好似同距没言共对哦,讲吾久,</p><p>我得之间好缺乏话题 啊</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 今日中国情人节,我的情人非和我过,哎~~~~~</p>

YY 发表于 2007-3-4 20:28:00

哎~~好可憐吖~~

BORRY 发表于 2007-3-4 21:56:00

<p>其实都5洗甘惊咯,</p><p>成日见面又真系会容易厌倦,</p><p>你就自己谂多D野讲,或者同距倾下你自己既感受咯,</p>

¨傻啦 发表于 2007-3-5 01:12:00

<p>日日 傾電話``</p><p>日日見....邊有可能甘多也講嘎..</p><p>妳話晤見幾日....有d懷唸感..會好d呢`</p>

重复犯错 发表于 2007-3-5 17:50:00

<p>所以话你地D.后生仔成日挂住拍拖5.做野</p><p>好心你就将D.时间放落自己D.工作度喇` ~&nbsp; 成日去谂距挂住句同距见同距倾` ~你想长久都难了</p><p>要大志D.先得噶嘛</p>

吖儀 发表于 2007-3-5 19:00:00

<p>係咯!其實打電話浯洗柑頻嘅!!</p><p>侗埋坭,両嗰秂,浯恏成日嘟挸或者頃電話珗係恏嘎!峟榯小莂胜新婚嘎蔴!!係侎?!</p><p>尓哋之間嘅話題越嚟越少,原因之一,係尓哋驲驲嘟頃電話,頃菿冇乜話題,</p><p>二就係,尓哋之間嘅感情可能出現佐問題,特別係嗰釹嘅,佢可能已經厭煩菈!</p><p>拭丅浯恏柑緊啊,苛能關係繪恏d!!</p><p>尕儀希望尓係白色情人節苛苡侗尓耂蔢開開芯芯柑過!!</p><p>加油啊!!</p>

"_莕ɑ 发表于 2007-3-5 19:09:00

<p>一句講晒了...</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 你們也需要屬于自己de&nbsp;&nbsp;" 空間 "</p><p>&nbsp; 等于每嗰秂都囿屬于自己嘎秘密一樣...</p>

神风 发表于 2007-3-5 23:11:00

拍拖晤一定讲电话,晤一定多野讲噶..有时相处耐左就会明白大家需要D咩,晤使讲感多野噶啦

啦啦 发表于 2007-3-6 13:48:00

好惨。。。。。。。。

xzp123 发表于 2007-3-9 23:38:00

多谢你地D宝贵意见

munasiaaki 发表于 2007-3-12 16:41:00

開頭係會多嘢講啲嘅,慢慢咪歸于平淡咯...如果大家都有自己嘅空間,可能話題都會多啲呢
页: [1]
查看完整版本: 点做好啊!!