蒙猪眼喔 发表于 2007-3-7 20:55:00

[求助]姐弟恋

唉。。女既大男既五岁,你地觉得有无可能啊?

蒙猪眼喔 发表于 2007-3-7 20:56:00

你地会点睇啊?

"_莕ɑ 发表于 2007-3-7 21:46:00

<p>er~~</p><p>雖然我係接受吾到~</p><p>but..如果倆嗰係相鱫嘎`年齡吾重要了`</p><p>雖然人言可畏``</p><p>但係相鱫係2嗰秂嘎事~相鱫就可以了~別秂的話也會變得恏渺小了</p>

Wayneku-Ku 发表于 2007-3-7 22:12:00

<p>真心相爱,咩都唔怕</p>

蒙猪眼喔 发表于 2007-3-7 23:25:00

<p>唉,.......</p><p>当你地相处系呢种情况之下就唔会甘讲架啦</p><p>都散佐咯,行佐成半年。。</p>

k8986898 发表于 2007-3-8 07:46:00

<p>呢个世界无绝对嘎嘛..</p><p>可以一起都系一种缘分!</p><p>5年.如果大家都生得成熟应该5多绝眼嘎.</p><p>&nbsp;</p>

吖儀 发表于 2007-3-8 12:45:00

<p>年齡峟乜柑重要?!</p><p>枳葽係汏傢真心葙僾,乜嘟浯係問題菈!!!</p><p>秂哋奌講係秂哋嘅事,枳葽對方嘟僾對方,柑玖足够菈!!<br/></p><p></p>

蒙猪眼喔 发表于 2007-3-8 21:47:00

<p>唉。。如果个个都好似你地甘念就好啦</p><p>而家个囡既,净系识得喊,个男既,净系识得训。。</p><p>唉。。。</p><p></p><p>做人都唔知为乜``</p>

j8986898 发表于 2007-3-10 15:57:00

<p>啫系仲有情喇..</p><p>直接约出黎讲清讲楚..</p><p>拖落去都5系办法嘎...</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>

munasiaaki 发表于 2007-3-12 16:26:00

<p>我而傢都大我仔仔3年la,其實我覺得最重要嘅都係岩唔岩channal咯,其他嘢反而冇咁重要...</p><p></p>

Andrew_lee 发表于 2007-3-12 20:38:00

<p>爱~~5在乎年龄界限葛~~~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 只要觉得开心~觉得距系你最爱~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 5好话果几时~~差几十岁都一样可以系埋一起</p>

☆丶灬ゞ大头 发表于 2007-3-13 21:22:00

有咩问题????唔觉得有问题```

蒙猪眼喔 发表于 2007-3-14 18:33:00

<p>散佐啦散佐啦,。。。</p><p>其实果囡既睇落先得22、23岁,呵,睇落二个好配,不过实在真系接收唔到父母果方面</p><p>散佐啦。。。</p>

saiya0101 发表于 2008-6-2 13:48:41

唉!悲哀,如果系我,我理得佢三七廿一!

fpi821114 发表于 2008-6-9 17:04:43

中意咪得咯!年龄系阻止唔到你地相爱架!

V殿下 发表于 2008-6-12 08:06:35

非常贊成姐弟戀
不過自己就唔會

mcchan 发表于 2008-6-16 15:37:33

年紀唔喺問題,楊振寧先生同翁帆一个82,一个28都可以结婚啦,最紧要两个人是否钟意对方....明天比今天精采,后天比今天灿烂,将来的事谁也无法预料。。。

hugozai 发表于 2008-7-12 15:26:43

首先,你話個女大你5年
甘你幾大啊?
你要知道一個初中畢業生,同一個大1或2噶女仔 之間都系相差5年!
如果系我所講噶情況 就無可能
姐弟戀 其實我好中意gar

kugoo123456 发表于 2008-8-2 02:45:35

我是男:肯定接受
我是女:肯定不接受
页: [1]
查看完整版本: [求助]姐弟恋