﹎繌のУАΝ 发表于 2007-3-14 21:30:00

[求助];瀏覽Music Online時....

真喺唔明..點解去瀏覽Music Online嘅時候...個IE就會死咗...但喺去睇其他web site.或者...ee23嘅其他版都冇問題咖喔...嘗試過用其他瀏覽器..結果都喺一樣....點解會咁咖???恏痲煩啊...HELP ME~~~THX~~

☆丶灬ゞ大头 发表于 2007-3-14 22:09:00

5知啊````我帮你问问啦`````

ljzbhy 发表于 2007-3-14 22:10:00

<p>你的系统是多少?</p><p>如果有这个问题一般是系统错误.或其他程序冲突吧.</p><p>你重新装系统看看.如果还有这个事情,找我看看.</p>

﹎繌のУАΝ 发表于 2007-3-15 13:21:00

系统米系XP咯..但系我睇其他网页无问题噶喔...甘都要重装.........我净系想DOWN歌姐...五想搞到甘麻烦....但系睇EE23其他版..都无问题噶.系MUSIC ONLINE有甘既问题...搞五明啊...

ljzbhy 发表于 2007-3-15 22:02:00

<p>恩.我也奇怪哦.你可以尝试换一电脑上看看.如果还有问题.那么我就不知道如何答你了.</p>

﹎繌のУАΝ 发表于 2007-3-16 17:30:00

我个F话无事啊...点解我会有甘既情况....五制啊..我要睇果个版啊....

∑尕※婷◆ 发表于 2007-3-16 17:43:00

<p>暈``小梁你居然叫人換過台電腦!!!</p><p>咁咪仲嘛煩過重裝!</p>

ljzbhy 发表于 2007-3-16 22:45:00

晕,曲解我意思啊...

﹎繌のУАΝ 发表于 2007-3-17 11:51:00

佢嘅意思..喺叫硪.用第臺電腦上去睇圷..會唔會恏似硪自己臺電腦咁嘅情況...硪諗喺咁呱...

∑尕※婷◆ 发表于 2007-3-18 01:20:00

哦哦``不過我諗嘢不流都5正常``5好見怪

﹎繌のУАΝ 发表于 2007-3-24 18:15:00

呢几日上Music Online又好似无事啦喔....顺左好多...五知系米已经好翻呢?哈..搞到我晕晒...

∑尕※婷◆ 发表于 2007-3-24 20:07:00

<p>呵呵``咁咪好囖!</p><p>可能係因爲我地之前刪咗好多舊帖同埋將d題目嘅顔色變咗d喇!</p><p>所以咁様可能無咁卡囖!</p>

a520712 发表于 2007-3-24 21:39:00

支持,,,,,,,,,,,,,,,,

a520712 发表于 2007-3-24 21:39:00

支持,,,,,,,,,,,,,,,,
页: [1]
查看完整版本: [求助];瀏覽Music Online時....