john 发表于 2007-3-15 20:20:00

[原创]新仁報道..深圳嘎女仔入阿..唔該!~

<p><br/></p><p>先可以上傳到2張阿..其他太大喇..上傳唔到阿..</p><p>你地可以去我相冊睇睇嘎..哈哈!!!&nbsp;&nbsp;.. jonsonpig.photo.163.com</p>

Andrew_lee 发表于 2007-3-15 21:25:00

<p>5错啊~~~</p><p>&nbsp; 几靓仔啊~~~我第一个撑你!!!!</p>

john 发表于 2007-3-15 21:35:00

<p>哈哈..</p><p>多謝阿..</p>

rainrain37 发表于 2007-3-15 21:55:00

<p>喲呵呵..莪Gc新人喲...</p><p>狠漂亮啲男孩...可惜莪不是深圳啲..莪廣州啲喲...</p><p>希望尒鎾到啦..呵呵.</p>

蛋黄派 发表于 2007-3-16 13:49:00

<p>哇,靚仔啊,支持</p>

john 发表于 2007-3-17 13:35:00

<p>哈哈..</p><p>點解人氣甘少伽....</p><p>甘我留底QQ...153863541..!!</p><p></p>

沫言莊 发表于 2007-3-24 13:04:00

<p>比我细個喔````555</p>

☆丶灬ゞ大头 发表于 2007-3-25 18:45:00

....几好````我深圳噶`````

a78452 发表于 2007-4-7 20:09:00

<p>幫妳頂下.!</p>

seamay 发表于 2007-4-23 22:40:00

好好体

尜尜鱼 发表于 2007-5-10 23:10:00

<font color="#f70938">个样唔错吖..希望你稳到啦..</font>

hxl200525 发表于 2007-5-11 00:58:00

靓仔啊~~~

∑尕※婷◆ 发表于 2007-5-13 01:28:00

<p>呵呵``几靚耔喔``如果隻眼大d就更加好了``嘻嘻```</p><p>不過我5係深圳嘎```</p>
页: [1]
查看完整版本: [原创]新仁報道..深圳嘎女仔入阿..唔該!~