burgass 发表于 2007-3-17 01:22:00

[讨论]帮我睇下仲有无机会同距行返~

之前我系学校经常见到一个女仔。。距到经常见到我。。我地一见到。双方对眼。都好似都同对方放电。终于有一次。大家都知表白佐中意对方。(仲未行)。。我应成同距拍拖。。但系我跟住又同令一个女仔拍拖。。跟住其好嬲我。。平时对我好冷淡。   依家我超超中意距。好想同距一齐。。我仲有无机会吖?

bentou 发表于 2007-3-17 01:59:00

泔就要睇下個女仔對迩仲有冇feel阿.   如果有咖話就吾洗講啦.   如果冇就...    俄覚得如果迩同番佢一齐嘅話.  迩就要對佢好d啦.  吾好再好似上次泔啦.  好hurt汄咖.   希望迩可以同番佢一齐啦.

loser 发表于 2007-3-17 18:59:00

<p>睇妳誠意的多少啦.哈哈.</p><p>邊個叫妳咁衰啊?之前咁花心.</p><p></p>

xzp123 发表于 2007-3-17 21:24:00

<p>又吾系话难,</p><p>不过要距依家重系钟意你先得咯,</p><p>得闲就约下人出来,同人讲清楚去咯</p><p>不过同人道歉先勒,鬼叫你甘花心哦</p>

munasiaaki 发表于 2007-3-18 02:06:00

<p>我係佢就唔so你啦...你咁做...</p><p>不过你而傢都可以试探下佢對你點囖</p>

吖儀 发表于 2007-3-18 16:15:00

<p>甘米要睇丅嗰女,而傢仲鍾唔鍾意妳咯!!</p><p>不過妳又喺衰嘅,既然妳當初都鍾意人,丶解又要穩過嗰?!</p><p>丶都恏啦,小議祝福妳!!希望妳可以快d冂佢喺繙埋一齊!!!</p><p>如果冂繙佢,就唔恏再令佢傷心難過啦!!</p>

xl5201314 发表于 2007-3-20 16:05:00

<p>你应该为你自己曾经所做过的事而负责!!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 算啦!!5好再令人为左你伤心啦!!</p>
页: [1]
查看完整版本: [讨论]帮我睇下仲有无机会同距行返~