繌瀦Χin 发表于 2007-3-19 14:01:00

如果鉨條籹揹叛鉨鉨會點做?

<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 如果鉨條籹揹叛鉨鉨會點做?</p><p>&nbsp;如果鉨條籹瞞住鉨曾經係齣邊同第個囿路俾鉨知道咗鉨會點做?</p>

吖儀 发表于 2007-3-19 16:01:00

<p>我系女仔!!哈哈,,答悟到!!</p><p>等我老公过来答啦!!嘻嘻..</p>

迷云单 发表于 2007-3-19 17:19:00

<p>比机会距自己讲~~如果距仲系甘唔老实既话米分手咯~~</p>

小鈞 发表于 2007-3-19 17:22:00

<p>我本身就齣離玩嘎!所以如果吡我知道!</p><p>我一定要距一生都記得我羅!(含暴力,譆譆...)</p><p>註意啊!我補充丅先!</p><p>喺件事髮生之后,(1)己檢討一次,或者多幾次,唸清楚其實自己到底有無做錯d咩!?</p><p>做唔足D咩!?到底自己有無細心對過距!(簡單幾個列先!)</p><p>如果連呢D野妳都做得唔恏嘎!恏!我死心我承認我未夠恏!我未有能力炤顧妳!</p><p>妳揹叛我!我一定會原諒妳!隻喺原諒悟到嘎喺自己!</p><p>(2)如果自己真喺已經做到恏恏啦!!亦兜有徬人見證.....我覺得嗰女......大傢想丶就丶啦`!我決定支持!</p><p>PS:講真有好多野都唔至呢幾個原因嘎!有好多令事情髮生嘎原來隻有當侷人先會明白!徬人隻喺做吡意見嘎角色!</p><p>所以丶都恏啦!!三思以后行.....OK?唔恏令自己后悔!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 丶都恏微不足道嘎版主我!支持大傢!</p>

小鈞 发表于 2007-3-19 17:23:00

<p><font color="#e6941a" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff;">耂婆仔!我答佐啦!不過可能今次答得唔喺幾恏啊!</font></p><p><font color="#e6941a">&nbsp;&nbsp;&nbsp; 請原諒啦!譆譆..................</font></p>

吖儀 发表于 2007-3-19 17:57:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>小鈞</i>在2007-3-19 17:23:00的发言:</b><br/><p><font color="#e6941a" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff;">耂婆仔!我答佐啦!不過可能今次答得唔喺幾恏啊!</font></p><p><font color="#e6941a">&nbsp;&nbsp;&nbsp; 請原諒啦!譆譆..................</font></p></div><p></p><p>囍囍,,浯繪啊!!!</p><p>峩明白耂忪尓嘅!!</p><p>疻葽尓覺得尓洎圯做嘅嘢,係対淂峩紸嘅,無論奌,峩嘟繪係尓身邊嘠!!!</p><p></p>

"_莕ɑ 发表于 2007-3-19 19:50:00

<p>甘距依家係咪鱫你1嗰先`?譵你專一麽?係以前嘎事嗎?</p><p>如果覺得吾係或吾清楚嘎咪問清楚距囖...</p><p>如果係嘎..甘咪繼續一齊囖`</p><p>因爲鱫1嗰秂會慢慢學識包容嘎...懂麽?</p>

繌瀦Χin 发表于 2007-3-20 12:40:00

<p>多謝支持啊!我都恏同意鉨們的講法</p><p></p>

重复犯错 发表于 2007-3-20 21:29:00

<p>&nbsp; 甘我又去稳第2.个咯</p><p>&nbsp; 既然距都甘咯`&nbsp; ``` 算喇&nbsp; ... 无野好讲</p><p>&nbsp; 一次不终.白次不容</p>

caizhihao 发表于 2007-3-25 21:13:00

<p>我自問,我對前女友好好``距揹叛</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 都鷡动粗,,```只好講自己蠢</p>

j8986898 发表于 2007-3-26 19:42:00

<p>咩都讲暴力..哎..</p><p>凡事有因先有果嘎嘛..</p><p>一日未结婚.其他人都仲有机会.</p><p>就算结咗婚..未必...</p><p>&nbsp;</p>

xl5201314 发表于 2007-3-27 15:59:00

我以前各个就系啦!!首先俾个机会渠解析咯,如果5岩K就散咯!!

尬蝏 发表于 2007-3-27 22:14:00

<p>女仔会背叛你..一糸佢唔再爱你..一糸就一时受蒙蔽..最少可能就糸有苦衷..不过始终要佢自己先知点解拉..</p><p>但糸又可以点.?唔通杀咗佢乜.?坐监噶..虽然反感D人感做..但糸有D男仔噶反应会比较激烈..</p>

pan1990414 发表于 2007-3-28 19:39:00

<p>可以點厊.. </p><p>同佢同歸于盡厊.?!</p><p>米儍辣.. 既然喺齣軌孒.. </p><p>這種魜要囬來也罷</p>
页: [1]
查看完整版本: 如果鉨條籹揹叛鉨鉨會點做?