2,雯 发表于 2007-3-26 21:16:00

烦!!!!!!!!

<p>我想问</p><p>如果你知道你条仔前度嘎女友过成年嘎时间仲好喜欢你条仔</p><p>咁你哋会点吖?</p>

吖儀 发表于 2007-3-26 22:43:00

<p>峩繪侗佢講道理咯!!!</p><p>峩嘟試過啊!!猓嗰釹嘟恏配合峩哋啊!!<br/></p><p>所苡佢之後僦冇洅騷擾峩耂忪邋!!<br/></p><p>其實關鍵係猓嗰釹侗埋尓條吇嘠啫,</p><p>侞猓猓嗰釹係識做嘅,柑僦浯繪洅阻住尓哋,</p><p>侗埋侞猓尓條吇係迚意尓嘅,柑怕乜嗰釹仔喎!!</p><p>所苡,浯洗惊嘠!!</p><p>+怞啊!!!尕儀gc尓!!</p>

Andrew_lee 发表于 2007-3-27 13:13:00

<p>其实好简单..............</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 做番自己本份......同果个女仔讲清楚~问清楚自己BF就咩事都无啦</p>

2,雯 发表于 2007-3-27 20:36:00

<p>...个女仔颠嘎</p><p>连后备都肯做</p><p>我都5够佢黎吖</p><p>我老公话喜欢我</p><p>但我觉得我衬5起佢吖</p><p>我老公话我好野蛮,任性</p><p>个女仔就好斯文</p><p>我觉得佢哋一齐会好过我同佢一齐</p>

"_莕ɑ 发表于 2007-3-28 22:18:00

<p>其實吾恏甘介意自己嘎缺點...</p><p>可能伱嘎缺點係伱LG中意伱嘎地方...</p><p>囿時換嗰角度唸下可能又會吾同...</p><p>雖然覺得自己LG同第2嗰女仔一齊會恏恏`</p><p>但係可能囿D野表面上係恏```囿其他吾恏嘎野伱睇吾到嗻..</p><p>因爲世界上係譕完美嘎野...</p><p>所以一切順其自然囖...如果距係鱫伱嘎``其他秂做吾到乜嘎`!</p><p>可能伱做多咗野會令到伱LG嬲伱...等等..</p><p></p>

尬蝏 发表于 2007-3-29 12:54:00

<p>既然你老公都话中意你..你糸相信佢咯..</p><p>两个人一齐..诚信好重要噶..</p>

尬蝏 发表于 2007-3-29 12:54:00

<p>既然你老公都话中意你..你糸相信佢咯..</p><p>两个人一齐..诚信好重要噶..</p>

loser 发表于 2007-3-29 20:50:00

<p>選擇權.交俾妳愛人喇.</p><p>佢會作齣最明智嘅選擇.</p>

2,雯 发表于 2007-3-29 21:39:00

<p>....我老公份人信5过</p><p>佢曾经瞒住我同番个女仔一齐</p><p>所以我眯话个女仔连后备都肯做囖</p>

儍佬 发表于 2007-4-1 10:26:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>2,雯</i>在2007-3-29 21:39:00的发言:</b><br/><p>....我老公份人信5过</p><p>佢曾经瞒住我同番个女仔一齐</p><p>所以我眯话个女仔连后备都肯做囖</p></div><p>走去閙個女仔喇。。。甘賤格,我最憎第三者個囖</p><p>我支持妳,如果妳老公仔真喺好中意妳,妳嘗試丅叫距去同個女仔講清楚</p><p>如果講都吾得,甘就叫地野hurt死距前度,等距si心</p>
页: [1]
查看完整版本: 烦!!!!!!!!