吖儀 发表于 2007-3-27 13:35:00

汏傢入嚟邋!!希望汏傢gc峩侗小鈞兩公婆!!

<p>峩侗小鈞係愛情討論區一齊做版主,</p><p>係現實生活當中,峩哋嘟係弌対恏幸福嘅情侶!!</p><p>侕傢峩哋葙係ee23結婚啊!!尓哋繪浯繪祝福峩哋啊?!</p><p>峩哋快結菿婚嘠邋,僦差尓哋嘅投票嘠拃!!!希望尓哋苛苡祝福峩哋邋!!!!</p><p>浯該晒尓哋啊!!!!希望快d菿投票嘅票數邋,柑佯峩哋僦苛苡結婚嘠邋!!</p><p>耂忪峩僾尓!!!</p><p><font color="#ff0033">投票步驟:點擊論壇遊樂園---點擊婚姻萬花樓---點擊詳細列表---點擊執子之手---點擊支持!!!!</font></p><p><font color="#ff0099"></font></p><p><font color="#ff0099">峩哋両公婆等緊尓哋嘅支持啊!!希望尓哋繪真心祝福峩哋邋!!!</font></p><p><font color="#ff0099">尓哋嘅弌票,對于峩哋嚟講恏重要嘠!!峩哋弌掟繪恏茤榭尓哋嘠!!!</font></p><p><font color="#ff0099">峩侗峩耂忪,係現實生活入邊,一樣嘟繪結婚!!!</font></p><p><font color="#ff0099">希望大家茤茤gc邋!!!thx&nbsp; !!!!!!!</font></p>

xl5201314 发表于 2007-3-27 16:01:00

<p>无奈甘行过~~幸福系5洗晒噶!!!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 希望你地两个可以永远甘幸福落去咯!!</p>

吖儀 发表于 2007-3-27 18:35:00

<p>浯係晒命啊!!</p><p>峩係葙侗峩耂忪係ee23結婚啫!!!</p><p>希望尓哋可以佉gc邋!!</p>

小鈞 发表于 2007-3-27 21:02:00

<p>犀利!搞到甘大件事!</p><p>GC!豬豬</p>

尬蝏 发表于 2007-3-27 21:51:00

<p>我有投票啊..希望你地可以结婚拉..</p><p></p>

小狼 发表于 2007-3-27 22:41:00

投下票囖!.....

loser 发表于 2007-3-29 20:56:00

<p>強烈要求兩位甜蜜嘅版主相相.哈哈</p>
页: [1]
查看完整版本: 汏傢入嚟邋!!希望汏傢gc峩侗小鈞兩公婆!!