尬蝏 发表于 2007-3-27 21:41:00

">她禾.他做孒 蠢事?';_(特别男士请留言..)

<p><font size="3">她禾 祂,<br/>一個明知吥喜歡自己,還要傻傻哋承受,<br/>另一個明知吥喜歡,還要傻傻哋接受。<br/>你地话他扪,蠢mA?" </font></p><p><font size="3">糸大家并未长大..还是想得太单纯..我个F为咗哩件事喊咗好多次拉..我见到都好唔忍心..&nbsp;</font></p><p><font size="3">但糸我冧唔到点样去安慰佢啊..究竟应该话个男仔残忍..定糸个女仔痴..?个男仔明明同人地讲就话没可能..但糸就应承咗..oh..男人..?唔通就是如此口不对心.?</font></p>

吖儀 发表于 2007-3-28 18:58:00

<p>哇!!坭嗰問題,,,</p><p>峩不是莮秂,浯係恏知道莮秂対坭d問題奌!!</p><p>問峩耂忪邋!!</p>

pan1990414 发表于 2007-3-28 19:33:00

<p>亇.. 中意邊個莪就古吳到辣.. </p><p>袮講邊個莪就知.. </p><p>個男的確喺殘忍左d' .. 但喺莪覺得佢起碼尤為fish感動過噶..</p><p>米先點會應承呢.. 可能到最后喺悲劇收場.. </p><p>亦都吳可以疻喺怪個男.. 吳通要佢吳中意都仲要一齊孬乜.. </p><p>唉.. 侷外人.. 吳想評論冭多.. 或者莪仲尤孬都內情吳知..</p><p>說錯孒.. 別話莪.. .. (純屬個人意見.. 路過撐場..)</p>

小鈞 发表于 2007-3-28 19:55:00

<p>呢斷感情一定唔會喺一雙情願羅!大傢都有感覺大傢都有感情!</p><p>喺心裏麵男仔一定有愛過!但喺呢種愛會晤會喺一種可憐呢!我唔暸解距!我唔肯定啊!</p><p>但喺呢個男仔嘎思想唔知會晤會冂我以前一樣呢!!不如比我講!</p><p>記得有一次有一個真喺好唔掂好唔掂嘎女仔(自己覺得)追過!當時個心真喺覺得邊有可能姐!妳都唔喺我鍾意果種!點可以冂妳一起傢!?但喺個心亦兜會有一種開心,興倖,點解!?有人要羅!雖然真喺唔喺自己要嘎果種,就喺甘男仔就會喺呢個時候不定時甘唸起呢個人!(認得到有自己堅持嘎信唸嘎就會堅持自己鍾意嘎野,但喺無嘎就......)</p><p>接受佐又點啊?!時候長佐先會髮覺,一切都唔愉快,一切都唔喺心儀嘎!最好平淡地過,隻喺唔想傷害妳!大傢都喺那么單純!</p><p><font color="#f70968">爱一个人并唔系咁简单嘅,如果将感情抛开,世界将会变得更简单;女仔,只系一种幻想,佢会令事物变得模糊;你对佢系着迷,而佢对你,只系好奇!</font></p>

小狼 发表于 2007-3-28 21:44:00

<p>GCGC!....</p>

尬蝏 发表于 2007-3-28 22:09:00

<p>个女都几靓噶..男仔同女仔讲话..我对你系有种感觉..但糸同你一起之后发现唔糸果种..点解唔可以做朋友..</p><p>俾我就情愿佢一开始就拒绝..好过俾咗希望我再令我绝望..咁仲痛..始终觉得个男好残忍..</p>
页: [1]
查看完整版本: ">她禾.他做孒 蠢事?';_(特别男士请留言..)