吖儀 发表于 2007-3-28 19:02:00

尓能否容忍他(她)出去偷食?!侕且迚發生性行爲呢?!

<p>埃!!</p><p>嗰莮吇出去偸食,條釹迚可以忍受菿,</p><p>菿最後,嘟係嗰莮飛佐嗰釹,</p><p>尓哋話,嗰釹係侎傻嘠!!當初柑嘟佉忍受!!</p><p>如果係尓哋坭?!尓哋繪浯繪忍受菿啊?!</p>

小鈞 发表于 2007-3-28 19:58:00

<p>我喺男嘎!我唔知點答啊!!!</p><p>但喺都支持老婆拉!!</p><p>譆譆!</p>

尬蝏 发表于 2007-3-28 22:15:00

俾我知我条仔咁.?飞咗佢添啊..当佢背叛我果一刻..佢已经唔值得我去爱..失去咗讲爱噶资格..

Andrew_lee 发表于 2007-3-28 22:51:00

<p>恩恩~~同意楼上所讲~~~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 虽然自己都系男葛,不过我觉得果D男仔好CHEAP</p>

2,雯 发表于 2007-3-28 23:11:00

<p>忍鬼.一巴就升个男仔开去啦</p><p>其实我觉得有时候女仔5需要做到咁折堕</p><p>咁委屈自己</p><p>一d都5值得</p>

¨傻啦 发表于 2007-3-29 01:00:00

<p>我個F忍到嘎喔..</p><p>距條囡同自己個死黨 ..髮生性行為..</p><p>距原諒條囡 仲原諒埋距個死黨..我暈`</p>

重复犯错 发表于 2007-3-29 07:06:00

<p>&nbsp;哇 ``` </p><p>&nbsp;距噶忍耐力好强吖 `! </p><p>&nbsp;甘噶男仔都有噶</p>

吖儀 发表于 2007-3-29 13:05:00

<p>摁摁!!係啊!!</p><p>埃,,其實做女人,洗乜柑偽吇喎!!<br/></p><p>中國柑茤秂,惊揾浯菿一個恏嘠咩!!<br/></p><p>侕傢d女人,眞係恏慘啊!!浯淂啊!!!女人捫!!</p><p>弌掟葽堅强啊!!</p>

XS-ZV 发表于 2007-4-8 14:02:00

支持阿' 我們係唔可以衰碑d男人們睇

~j1a。 发表于 2007-5-2 14:48:00

<p>&nbsp;</p><p>&nbsp; -.薆峩。就唔會禁做拉。</p><p>&nbsp; -.如果距會齣去偸食噶話。峩會放距走。</p><p>&nbsp;-.唔薆無謂一齊...放過距。亦放過自己。</p><p>&nbsp;-.倖福遲早會有!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>

oldmen 发表于 2008-1-25 13:55:59

。。。。。。。。。。。。。家家有本难念的经

「夵勁吇、 发表于 2008-1-25 20:28:12

男籽焐知點髮錶
         每嗰秂都焐同

缥缈快如风 发表于 2008-1-26 04:41:14

因为个女爱那个男多过那个男爱她.所以说当一个女真是喜欢一个男的时候..可能就会像你所说那样.不过爱情的东西不能说谁对谁错..反正自己真心付出过就是幸福!!!!!

繌咪 发表于 2008-1-26 08:26:58

要睇下我有幾愛個男噶囖
如果好好好愛嘅話我會原諒佢
如果5愛嘅話就5會原諒囖

cha3cha 发表于 2008-1-27 00:20:18

爱距自然好多野嘟会原谅距..
but..心里面嘟会有条刺..
睇你有几钟意个男咯..

edwinhu128 发表于 2008-1-27 01:16:32

剪.............................

傻傻fat 发表于 2008-2-6 16:27:30

无可能接受盗
一定分手

cuiqianwen 发表于 2008-2-26 01:41:04

有一次就会有第二次架拉,边原谅得甘多架~~早早地飞鬼左距好过拉

zhu19860110 发表于 2008-2-26 03:12:16

其实冇话忍唔忍到嘅.
要睇你自己有几钟意果个男喇.
同埋我觉得而家有边个未做过人第三者啫.?
自己问心果句囖.
不过如果个男真系肯诚心改过嘅话.
原谅佢都冇防啊.
我试过俾第三者戒入过.
亦同时做咗第三者个角色.
其实当中嘅滋味只有当事人先知道.!

wxw247814 发表于 2008-3-2 23:39:44

支持~~~

等我地为论坛共同成长努力!!
页: [1] 2
查看完整版本: 尓能否容忍他(她)出去偷食?!侕且迚發生性行爲呢?!