小鈞 发表于 2007-3-28 20:01:00

可以點做啊!?

<p>男仔如果連自信都比唔到自己,點算啊?</p><p>會傷害到身邊嘎人嘛!?</p><p>話比我知拉!</p>

吖儀 发表于 2007-3-28 20:16:00

<p>繪啊!!掯掟繪啊!!!</p><p>猓嗰莮吇,成日嘟禆浯菿自信洎圯,</p><p>嗰莮吇又倁浯倁,嗰釹仔係几柑心痛!!!<br/></p><p>侞猓嗰釹仔浯係僾尓嘅話,佢弌皁僦繪赱邋,浯洗等侕傢嘠!!<br/></p><p>嗰釹仔侗淂尓一齊,佢眞係葙禆幸福嗰莮吇嘠!!<br/></p><p>嗰莮吇更加應該相信洎圯,禆茤d信心禆洎圯,浯恏令嗰釹仔失望!!</p><p>柑佯嗰釹仔珗繪真正開心嘠!!</p><p>尓倁浯倁啊,莮吇?!嗰釹仔淨係葙尓信佢茤d,禆茤d信心禆佢,侗埋禆茤d信心禆尓洎圯拃!!<br/></p><p>侞猓洅係柑,到時嗰釹仔嗰芯,僦繪恏傷恏傷,恏浯開心嘠邋!!!</p><p>朙浯朙啊,莮吇?!</p>

小狼 发表于 2007-3-29 17:17:00

<p>無自信旳話死咗佢喇!...</p><p>&nbsp;&nbsp; 連基本嘅自信都無?</p><p>唔呿死可以點?..</p>

Andrew_lee 发表于 2007-3-30 20:02:00

<p>.................5去死米增强自己葛自信咯!!!!</p><p>禁简单</p>

aaaaaadan 发表于 2008-4-17 00:56:33

原帖由 吖儀 于 2007-3-28 20:16 发表 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif
繪啊!!掯掟繪啊!!!猓嗰莮吇,成日嘟禆浯菿自信洎圯,嗰莮吇又倁浯倁,嗰釹仔係几柑心痛!!!侞猓嗰釹仔浯係僾尓嘅話,佢弌皁僦繪赱邋,浯洗等侕傢嘠!!嗰釹仔侗淂尓一齊,佢眞係葙禆幸福嗰莮吇嘠!!嗰莮吇更加應該相信洎圯,禆茤 ...
都唔知講衊鬼野!!?~~
页: [1]
查看完整版本: 可以點做啊!?