吖儀 发表于 2007-3-31 19:45:00

侕傢嘅後生吇女拍拖,峟否葙過將來?!

<p>侕傢恏茤後生吇女,13,14歲僦已經開始拍拖菈,</p><p>恏茤秂嘟話繪係埋一齊弌丗,柦係,菿頭嚟,又係分手收場.</p><p>尓哋係現實生活入邊,峟冇諗過侗侕傢嘅莮(釹)朋友係埋一齊弌丗坭?!</p><p>(而且迚要係,係埋一齊几耐嘟浯覺得厭猓疻喎!!)</p>

¨傻啦 发表于 2007-3-31 19:53:00

<p>一定冇嘎啦...</p><p>個個都繫貪一時嘎感覺...乜都晤知就拖了`</p><p>暫時未有..值得一世嘎...</p>

儍佬 发表于 2007-4-1 01:03:00

<p>不過我好好好認真。。。堅持就喺勝利。。</p><p>妳就丅我,我就丅妳甘就可以一直落去喇</p><p>我信,因為我吾喺玩玩丅</p>

Andrew_lee 发表于 2007-4-1 07:30:00

<p>有枷.........</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 起埋一起 越耐越5想分开</p>

儍佬 发表于 2007-4-1 10:21:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>Andrew_lee</i>在2007-4-1 7:30:00的发言:</b><br/><p>有枷.........</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 起埋一起 越耐越5想分开</p></div><p></p><p>喺吖,講得好啱吖</p><p>仲越黎越僾距,放吾低距,好怕距會有一日吾中意自己離開自己</p>

小鈞 发表于 2007-4-1 12:01:00

<p>呵呵!!都唔知講咩好添!</p><p>喺老婆個場度費事亂講野拉!!!呵呵!</p><p>支持老婆`````</p>

Scorpio 发表于 2007-4-2 21:10:00

喺我我會好認真噶`````````

莼属见聭 发表于 2007-4-2 21:37:00

&nbsp;&nbsp; 将来就一定有想过&nbsp; 但系有无实现呢&nbsp;&nbsp; 就系另一回事

munasiaaki 发表于 2007-4-5 14:01:00

<p><font color="#55aa88">諗就一定有諗過,因爲我都係認真嘅....</font></p><p><font color="#55aa88">但現實歸現實,我唔係有情飲水飽嘅人,所以我都好希望可以大家一齊努力.</font></p>

鳪懂愛 发表于 2007-4-6 20:16:00

<p>囿霖過噶...</p><p>但繫..有時D也話5定噶波..</p><p>有時霖過..以后1齊讀同1間學校..同1見大學...跟住就1齊...齣黎做也..跟住就1丗拉..</p><p>但繫有時D也..又5繫咁噶...總之就冇冧幹多..</p><p>好好享受現在和他的鈤子就夠暸..right..?</p>

linglovei 发表于 2007-4-7 14:39:00

我吾知其他人点霖..但系我依家都未拍过一次拖..吾系我吾想拍拖..而系我吾想玩玩下咯..吾知点解自己会有D甘噶思想...可能自己傻挂..吾会点去霖将来..因为我只会珍惜眼前噶!!只想好好甘去对待一个人~~~

谭尐囡。 发表于 2007-4-7 20:31:00

<p>如果同自己真心一齐噶人,话无谂过就假啦~</p><p>呵~我地谂埋未来tim啦~=___=</p><p>但真系有D惊系空欢喜吖.~</p>

大雄good 发表于 2007-4-13 01:09:00

<p>以前真系会琳下一世既!!约大个人就约成熟!!</p><p>琳D野都5同,我13岁开始拖 一拖5年半 散左!!</p><p>之后觉得好后悔! 衣架都未拖过女!! 甘又点? 我觉得回忆也是一种幸福!</p><p>将来既 到将来自然会知!</p>

loser 发表于 2007-4-13 22:50:00

<p>impossible is nothing.</p><p>不過99.9%都冇乜話將來唔將來噶喇.</p><p>學joey話齋:愛一個.上一課姐.</p>

迷云单 发表于 2007-4-14 19:02:00

无就一定噶喇~~~呢家D人大多数都系林住玩下玩下甘噶喇~`边有人会林得甘长远同认真啊~~

"‖認_′ 发表于 2007-4-21 22:34:00

肯能呱....

loudben38 发表于 2007-4-22 14:55:00

<a href="http://www.ee23forum.com">www.ee23forum.com</a>

丫糖 发表于 2007-4-22 19:24:00

<p>將來.?</p><p>離我好遠咯.</p><p>我仙15歲..何必咁早捻以後呢.</p><p>e+.開心.米算咯.</p>

chingching 发表于 2007-4-22 19:53:00

<p>我真系有谂过个会同佢结婚喔```但系我知道事实冇可能会感咯..</p>

saga011 发表于 2007-4-22 23:11:00

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我就覺得無咩可能會繫埋一齊一世啦!&nbsp; ...&nbsp; 感覺呢樣也 ...好快過 ...&nbsp; ...
页: [1] 2
查看完整版本: 侕傢嘅後生吇女拍拖,峟否葙過將來?!