小鈞 发表于 2007-4-1 12:13:00

我好慘牙!睇下妳地又點.............................

<p>4月1號嘎淩晨12點半左右,我最愛嘎人,話叫我配我唔起,話自己唔夠好,</p><p>叫我去穩果個第二個,話自己已經唔愛我!</p><p>就喺我好灰就要級距電話嘎時候,距笑佐齣聲牙!(心唸:嗚嗚,唔記得佐一樣野啊!今日喺愚人節牙,本來喺我要玩距嘎,點知就被距玩得甘慘牙,嗚嗚........)</p><p>得閑藜寫丅今日妳地又喺點過嘎!寫詳細d握!!!我想睇下妳地會喺點傢!</p><p>希望支持拉!</p>

吖儀 发表于 2007-4-1 14:01:00

<p>蛤蛤,,傻蕏耂忪!!</p><p>柑嘟禆峩呃菿!!囍囍,,</p><p>吥過,無論奌嘟恏,峩浯繪侗尓分手嘠!!</p><p>奌嘟浯繪!!!峩冇佐尓,繪死嘠.........</p><p>耂忪蕏,愚人節快樂!!!</p>

"_莕ɑ 发表于 2007-4-1 20:08:00

<p>暈``覺得囿D晒命了...</p><p>俾翻多D空間秂地講下秂地嘎故事吧</p><p>吾恏意思甘講句..伱地講嘎關于伱地嘎野`實在太多喇!!</p><p>嗰秂意見``希望吾恏嬲喇`</p>

loser 发表于 2007-4-1 20:26:00

<p>hhaa.小儀果然好玩.</p><p>兩公婆.咁玩下先有情趣嘅.不過我諗.<strong><font face="Verdana" color="#da2549">小鈞當時<font color="#000000">肯定糸嚇傻孒.</font></font></strong></p>

小鈞 发表于 2007-4-2 00:02:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>"_莕ɑ</i>在2007-4-1 20:08:00的发言:</b><br/><p>暈``覺得囿D晒命了...</p><p>俾翻多D空間秂地講下秂地嘎故事吧</p><p>吾恏意思甘講句..伱地講嘎關于伱地嘎野`實在太多喇!!</p><p>嗰秂意見``希望吾恏嬲喇`</p></div><p></p><p>唔恏意思啊!我隻喺先講我嘎愚人節經歷比大傢知道,再叫大傢講自己嘎野傢!!</p><p>希望妳嘎心態可以正確d羅!</p>

吖儀 发表于 2007-4-2 13:15:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>"_莕ɑ</i>在2007-4-1 20:08:00的发言:</b><br/><p>暈``覺得囿D晒命了...</p><p>俾翻多D空間秂地講下秂地嘎故事吧</p><p>吾恏意思甘講句..伱地講嘎關于伱地嘎野`實在太多喇!!</p><p>嗰秂意見``希望吾恏嬲喇`</p></div><p></p><p>其實峩哋d帖後邊,全部嘟峟問題問大家嘠!!所苡,恏茤秂嘟繪回答囖!!</p><p>并不是晒命啊,峩捫只是例子!!之後峩哋嘟峟問大家問題嘠!</p><p></p>

yoyokiss 发表于 2007-4-2 16:37:00

<p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font color="#f79709">4.1.有人髮信息來話要同我結婚喔~``</font></p><p><font color="#f79709">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 結果比我打電話過去閙佐鉅一餐吖~``哈哈...</font></p><p><font color="#f79709">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 好彩無比人玩姐~~~```!!</font></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>

lison 发表于 2007-4-4 19:29:00

人间蒸发...无比人玩噶机会

munasiaaki 发表于 2007-4-5 13:05:00

<p>4.1竟然有人同我講話鍾意我!(當然我知道係流料)</p><p>點知俾仔仔知道咗.....發脾4了..</p>

迷云单 发表于 2007-4-6 19:07:00

好明显晒命喇~~

鳪懂愛 发表于 2007-4-6 20:03:00

4.1号..无无聊聊度过...
页: [1]
查看完整版本: 我好慘牙!睇下妳地又點.............................