SuperQ 发表于 2007-4-9 15:02:00

投诉版主步步!!!!!!

<p>距回左一封信比我...您发表的帖子《<a href="http://www.ee23forum.com/bbs/dispbbs.asp?boardID=22&amp;ID=3747" target="_blank"><font color="#000000">[转帖]今夏休闲男T ◇</font></a>》因惩罚而被删除帖子,且进行了没有对用户进行分值操作的操作<br/>以下为操作者给您的附言:五号搞回复贴来。。。 </p><p>试问我D贴都系成年前发噶.又悟系依家发噶...以前噶时候都未话悟比搞回复........悟同叫我依家改晒距啊.距有无问题啊???无端端就扣我分.有无搞错...投诉投诉投诉距啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-4-10 00:18:00

<p>superQ</p><p>其實係因爲你張帖太耐,過咗期,我地版主響清除上年嘅帖果陣刪噶!</p><p>所以并沒有扣到你分,如有不便,敬請原諒!</p><p>同埋e+開始我地已經俾你地整囬復帖噶拉!</p><p>個版主我會警告下佢,叫佢下次5好咁做噶拉!</p><p>多謝你嘅投訴!</p><p>多謝你一路以嚟支持ee23forum!</p>

SuperQ 发表于 2007-4-14 13:32:00

OK!支持!
页: [1]
查看完整版本: 投诉版主步步!!!!!!