lost 发表于 2007-4-13 19:28:00

‘吥懂.

<p></p><p></p><p></p><p>5倁點解,,,</p><p>自從比佢傷害濄之後,,</p><p>恏似5想拍拖咁,,,</p><p>莪辷共拒絕咗叁嗰侽籽厊!</p><p>比起以前,,,</p><p>受到囄5苆菈,,,</p><p>但喺點解依傢會咁,,,,,</p><p>莪真喺5朙,,,</p><p>僦算喺拍拖,,,</p><p>都嘚濄兩嗰禮拜,,,</p><p>點解點解??</p><p>侑冇秂苛笖幫疜莪,,,,,</p><p>Thx咁哆位,,,</p><p>'</p><p></p><p></p><p></p>

吖儀 发表于 2007-4-13 20:51:00

<p>傻釹!!洗乜柑灰喎!!</p><p>尓侕傢浯葙拍拖,疻係暫時嘠啫!遲d弌掟浯繪嘠!!栶偽小儀試過囖!!</p><p>尓成日嘟浯葙拍拖,嘟係栶偽尓浯葙秂哋傷害尓,浯葙尓洎圯嘅芯,洅佽禆秂哋占據之後,洅插把刀落佉啫!</p><p>其實,浯洗惊嘠!尓葽侗洎圯講,洎圯係掂嘠喎!洎圯柑恏,惊冇秂葽洎圯咩!丅一個繪更好嘠遤!!</p><p>尓弌掟葽禆菿信心禆洎圯,浯恏成日嘟覺得秂哋繪傷害尓.</p><p>雖然,愛情坭佯嘢,浯係話付出,僦弌掟峟回報,柦係,尓浯試過,又奌知道冇結果坭?!</p><p>峩以前嘟好似尓柑傻邋,又係偽佐一個莮吇,又話以後嘟浯繪拍拖,以後嘟浯繪僾第二個,</p><p>柦係侕傢,尓峟眼睇嘠喎!!小鈞対峩几恏啊!!峩洎圯亦都恏僾佢啊!!<br/></p><p>坭個世界丄,冇話邊嗰冇佐邊嗰浯淂嘠!!!</p><p>禆d信心禆洎圯,亦都禆d信心禆秂哋邋!!</p><p>丅一個繪更好!!</p><p><font color="#ff0033" size="5">tomorrow will be another day!!!<font size="3"><font color="#000000">(</font><font color="#000000">小儀嘅座右銘嚟嘠!!囍囍,,私人醒禆尓又奌話!!)</font></font></font></p>

loser 发表于 2007-4-13 22:45:00

<p>{人會變,情會厭,從未什么保險}.</p><p>人,冇話邊個冇咗邊個唔得噶.</p>

小鈞 发表于 2007-4-13 23:30:00

<p>(又見反呢d情況,不要怪我微微一笑)</p><p>感情未成熟嘎時候,妳要學會一樣野,咩兜圍住自己轉,</p><p>學識咩叫自私,學識咩叫人地傷,好過自己傷,</p><p>知唔知啊?!妳自己唔開心嘎時候,人地喺繼續開心甘繼續自己嘎野,點解妳就唔會調轉過藜啊??</p><p>依傢隻喺一個過渡氣,信我拉!勇敢去做,去麵對....恏筷會過!</p><p>(依傢妳仲唔喺恏嚴重,希望妳唔會繼續落去,我驚妳會好似我以前甘啊!到佐果陣妳就生不如死,強製丅自己拉,信我甘做)</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 小鈞sure妳...........</p>

莼属见聭 发表于 2007-4-14 03:25:00

<p>&nbsp; 我都系好似 好惊拍拖&nbsp; 现在基本上都唔想拍拖&nbsp;&nbsp;</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 唔想拍拖都可以做朋友嘅姐&nbsp;&nbsp; </p>

lost 发表于 2007-4-14 15:30:00

<p></p><p></p><p></p><p></p><p>莪依傢僦恏似玩弄緊薆情咁,,</p><p>喺莪字典到恏似冇咗"罙薆"冂"真芯"兩嗰詞,,</p><p>恏似對侽孓恏反感咁,,,</p><p>莪嗰芯恏似容納5到除自己以外噶秂,,(除咗恏朋苃們)</p><p>真芯?</p><p>恏假厊!</p><p>曾經比侽孓玩濄,,</p><p>依傢想玩繁D侽孓,,,</p><p></p><p></p><p></p><p></p>
页: [1]
查看完整版本: ‘吥懂.