繌咪 发表于 2007-4-15 09:20:00

112樣你鍾意一個人既跡象!!

<p><strong><font color="#ff0000" size="5">要回我唷***</font></strong><br/></p><p>1. 見到佢果陣會心跳加速 <br/>2. 口齒突然間變得好唔伶俐<br/>3. 經常發呆<br/>4. 人地無話打俾你,你又響度猛等人地電話<br/>5. 當佢響你視線範圍之內,你會扮睇唔到佢<br/>6. 當佢離開左你視線範圍之內,你就會勁望佢去左邊<br/>7. 見到佢開心,你自己都會暗地裡開心<br/>8. 出完街之後,好想佢送你返屋企<br/>9. 一班FRIEND食飯果陣時,希望有意無意咁坐響佢隔離<br/>10. SEND SMS俾佢果陣時,會好介意自己GRAMMAR有無錯<br/>11. 當佢唔舒服果陣,你就會勁叫佢睇醫生(但係自己平時病果陣又唔會去睇)<br/>12. 個個都可以睇你張身份證,除左佢之外(智能ID咭另計)<br/>13. 好想佢送D野俾你,乜野都好<br/>14. 成日留意佢既言行舉止,睇下佢係咪對你有野<br/>15. 若果見到佢同異性傾計果陣,你會想知佢地會傾D乜<br/>16. 成日發夢都夢見佢<br/>17. 若果發覺大家著左D好襯既衫,你會心裡暗叫「妙﹗」<br/>18. 不斷打聽佢既拍拖歷史<br/>19. 會介意佢去完旅行返黎無送手信俾你<br/>20. 趁佢背住你果陣,即時猛望佢背脊<br/>21. 佢叫你做乜都即刻做,好聽話<br/>22. 偷偷地幫佢執手尾<br/>23. 響手機度禁佢個名或者佢D相出黎睇<br/>24. 同佢既FRIEND變得好FRIEND<br/>25. 成日去佢經常出沒既地方留連<br/>26. SEND SMS之前之後都會不斷返睇自己SEND左乜野俾佢<br/>27. 主動借D書、碟俾佢,製造再見既機會<br/>28. 就算佢響你隔離,你都會成日掛住佢<br/>29. 行街見到佢鍾意既野都會有奇妙既感覺<br/>30. 響街度聞到佢搽果種香水(或洗頭水、番?)味,會即刻好緊張<br/>31. 就算你有幾唔得閒都會應承佢出去<br/>32. 用133打俾佢,佢一「喂」就即刻收線<br/>33. 無情情想嗌佢個名<br/>34. 唔敢走去佢附近<br/>35. 習慣每晚都會睇佢個BLOG<br/>36. 唔想俾佢知道你有男/女朋友<br/>37. 成日開MSN或ICQ既HISTORY回味一下<br/>38. 會深入研究佢所有喜歡既野(就算自己一D興趣都無)<br/>39. 好想講自己既野俾佢聽<br/>40. 佢講乜野你都會信<br/>41. 見到佢父母會特別拘謹<br/>42. 講野前會PLAN定一大輪<br/>43. 兩個人獨處時候有DEAD AIR會感到十分尷尬<br/>44. 會記住晒佢鍾意食咩呀、唔鍾意食咩呀,諸如此類<br/>45. 經過佢屋企時候會望上去或者響下面停一停<br/>46. 一起身張開眼就會即時諗起佢<br/>47. 製造無理要求,睇佢有乜野反應<br/>48. 想知佢鍾意邊一類型既女仔<br/>49. 佢做任何衰野都會幫佢搵藉口<br/>50. SET佢張相做電腦WALLPAPER<br/>51. 不論內容係乜,SAVE晒佢俾你既SMS<br/>52. 做垃圾婆,總之任何關於佢既野都要KEEP<br/>53. 會響紙上面不停寫佢個名 <br/>54. 成日自己估人地對你有無野<br/>55. 每次就算有正經事搵佢,都會自己緊張一番<br/>56. 想佢欠你D野(反而佢還左俾你會唔舒服)<br/>57. 覺得佢梳乜野髮型、著乜野衫都係OK既<br/>58. 唔想聽到佢同佢女/男朋友傾電話<br/>59. 佢一講野果陣就豎起耳仔,但係又扮成唔係聽佢講野<br/>60. 好想度下佢高你幾多<br/>61. 同FRIEND講起佢果時,會用花名或暗號 <br/>62. 唔敢送太貴重或者太大件既禮物俾佢<br/>63. 因為諗起佢,行行下街都會無啦啦笑左出黎<br/>64. 搵機會同佢合照<br/>65. 會刻意同佢鬥嘴<br/>66. 會留一D問題性既SMS俾佢,等佢一定要覆返你<br/>67. 若果佢讚你靚果陣就會KEEP住呢個LOOK<br/>68. 買D有佢個名既野<br/>69. 同佢MSN果陣,若果佢覆得唔快,就會好失望<br/>70. SEND俾佢既聖誕同新年SMS會同其他人唔同 <br/>71. 覺得佢好叻 <br/>72. 人地講佢壞話既時候絕對唔會加入 <br/>73. 同朋友講起佢既時候會覺得好爽 <br/>74. 搵機會度下佢隻手大過你隻手幾多 <br/>75. CHECK下自己星座同佢夾唔夾(尤其響網上成日玩配對)<br/>76. 討厭佢所有討厭既人<br/>77. 唔介意望到佢既腳趾 <br/>78. 佢生日既時候,唔會買一D人人都知道佢鍾意既禮物俾佢<br/>79. 唔捨得熄電腦,怕佢隨時ONLINE<br/>80. 想見佢,但係見到佢又會覺得好辛苦<br/>81. 同佢講野時候會壓制自己既面部表情(反而搞到個樣唔知想點)<br/>82. 許親願同玩親乜野占卜都係同佢有關既<br/>83. 唔會介紹靚女FRIEND俾佢識<br/>84. 借D意同佢SHARE野飲<br/>85. 同佢搭巴士果陣扮訓著 <br/>86. 搣花瓣 <br/>87. 乜都幫佢頂 <br/>88. 唱K果陣扮晒話無男/女仔陪你唱合唱歌,逼佢同你唱<br/>89. 送野俾佢唔留名 <br/>90. 突然間對所有異性失去興趣<br/>91. 人人講緊一D情情塔塔既野果陣都覺得講緊自己<br/>92. 覺得若果同到佢拍拖,一定會好幸福(就算佢同你唔熟)<br/>93. 覺得大家都OK襯既(就算身邊人人反對)<br/>94. 連續打兩個乞嚏就覺得「佢一定係掛住我」<br/>95. 少少野就話自己好唔舒服,睇佢有乜反應<br/>96. 同佢去完街返屋企會勁重溫同佢相處既片段、說話等<br/>97. ENJOY人地誤會你地兩個有野<br/>98. 逼佢同你有單獨相處既機會<br/>99. 響同一場合,佢唔走,你唔走 <br/>100. 著得靚果日,好想響街上撞到佢<br/>101. 見到佢ONLINE,等佢同你SAY HI先;若果佢唔應你,你會勁灰<br/>102. 唔小心同佢有肌膚之親,都會即刻有觸電既感覺<br/>103. 每次同佢單獨坐車既時候,感覺都好似去旅行<br/>104. 就算唔係去果度都特登話係,等佢可以順便車埋你<br/>105. 佢借D小野俾你,你都會KEEP起佢唔還<br/>106. 對佢特別小氣<br/>107. 響FRIENDSTER睇晒佢有乜FRIEND<br/>108. 特登俾佢知道你有人追<br/>109. 經常對自己既言行舉止好後悔<br/>110. 希望佢同佢女/男朋友嗌交<br/>111. 人地問你係咪鍾意佢,你會答「痴線﹗」或者激動唧說話<br/>112. 如果你一路睇呢段野一路諗起一個人既時候…啊~你鍾意左佢喇!<br/></p>

失魂糖不甩 发表于 2007-4-15 19:06:00

.........發現我對某人符閤好多個~.

小鈞 发表于 2007-4-15 21:06:00

<p>恏犀利窩!!!!</p><p>不過我覺得唔喺恏準....</p><p>如果甘講```我未鍾意好多人!!!!??????</p><p>不過都強烈支持丅啦!</p>

儍__YōиG 发表于 2007-4-16 11:51:00

迷云单 发表于 2007-4-16 21:35:00

好长~~不过支持~~~

benben 发表于 2007-4-17 01:47:00

好哆都好中吖!!

童童 发表于 2007-4-20 15:57:00

``````

loser 发表于 2007-4-20 18:57:00

<p>點解d蹟象有d記憶嘅.</p><p>唉.唔通.....</p>

eleven10 发表于 2007-4-21 17:21:00

<p>好長哦!</p><p>死啦,我髮現好多都符閤啊,點算啊?!</p><p>人哋都唔中意我,我中意距都無意義啦,唉,算吧啦!</p>

loudben38 发表于 2007-4-22 14:56:00

<a href="http://www.ee23forum.com">www.ee23forum.com</a>

ferragamo 发表于 2007-4-23 16:27:00

<p>好长啊~~~</p><p>&nbsp;&nbsp; 我 有睇晒 嘎</p><p>有啲唔係几准</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; bUt&nbsp; GC下sin</p>

鲨鲨 发表于 2007-5-10 19:34:00

死啦...讲中左N多啊...嘻嘻...感我系米中意距啊..?

mars159 发表于 2007-5-20 22:06:00

睇完左,发现中左80%,甘我未好中意距???

qq540900 发表于 2007-5-25 19:00:00

<p></p><p></p><p></p><p></p><p>要会复噶.</p><p>~~</p><p>算喇..</p><p>CGCG..</p>

夵ㄚёп 发表于 2007-6-13 22:29:00

<p><font color="#ffff00" style="BACKGROUND-COLOR: #22ddb8;">犀利犀利a...</font></p><p><font color="#ffff00" style="BACKGROUND-COLOR: #22ddb8;">&nbsp; GC..</font></p>

oknumber 发表于 2007-6-20 23:14:00

呵呵~系一个好好嘅准则~~~适合男女老少参考

fifi2828 发表于 2007-6-23 00:23:00

gcgc

cAt紫 发表于 2007-7-9 10:57:00

<p>死勒..</p><p>我真糸中意佐距.</p><p>点算.!?</p>

līη 发表于 2007-7-14 19:13:00

哇&nbsp; 原来可以又甘多象征噶

MiniSky168 发表于 2007-8-25 18:17:00

<p>支持啊</p>
页: [1] 2
查看完整版本: 112樣你鍾意一個人既跡象!!