噢YES 发表于 2007-4-15 14:32:00

我的爱情问题

到低囡籽系吾系只喜欢有钱和靓籽的人.我以前个囡朋友距居然向我提出分手.我请问下你地D囡籽,你仲意男籽的样子占百分之几呢?

吖儀 发表于 2007-4-15 14:55:00

<p>唔一定慨!!!</p><p>不過而傢d女仔,恏少都話唔介意嘎拉!!!</p><p>樓主妳都喺節哀順便啦!!!</p><p></p>

噢YES 发表于 2007-4-15 15:09:00

<p>吾系啊,我以前条囡同我讲过,距地宿舍常日话以后要稳一个有钱又靓籽的老公噶</p>

氺貨 发表于 2007-4-15 15:33:00

<p>自己覺得姐.</p><p>即使莪薆咖秂無錢.莪都會同佢薺.</p><p>锺意嘅又唔喺佢d錢..</p>

失魂糖不甩 发表于 2007-4-15 19:05:00

<p>...其實冇乜所謂.</p><p>兩個人一齊講嘅係feel,唔係錢.</p>

小鈞 发表于 2007-4-15 21:09:00

<p>都唔知呢d喺咩問題藜嘎!!睇到我恏無奈!!!!!</p><p>支持丅....</p>

¨傻啦 发表于 2007-4-16 02:09:00

<p>貪錢嘎女人..我覺得..拖黎都冇用..</p><p>通常呢d女 都會俾d有錢人玩s'嘎.</p><p></p><p>外錶嘎話..起馬 都佔 40%吖嘛 我覺得 </p>

爱猫爱猫 发表于 2007-4-18 16:02:00

<p>你系吾系好多钱个样吾够靓仔先比女飞啊.....</p><p>比女飞其实好爽........</p><p>因为我想比人飞的机会都没!!</p>

bigstar 发表于 2007-4-18 18:49:00

<p>因为我想比人飞的机会都没!!</p>

啃啃 发表于 2007-4-21 14:23:00

<p>至小及格咯....我覚</p><p>&nbsp;&nbsp; 茹果距喺鍾意靓籽囿钱,开始就5会拣侗你1齐拉。。</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 可能喺伱地之间囿d问题都5啶咧...such as感情淡左,點解你5冧丅尼d咧??</p>
页: [1]
查看完整版本: 我的爱情问题