新鲜萝卜皮 发表于 2007-4-18 10:59:00

有问题: 关于ID

<p>Hello............</p><p>我之前有个用户名噶, 只不过半年冇上0黎0者, 前两个星期番0黎用番以前个用户名登录点知登录唔到喔, 我好肯定我好清楚0甘记得用户名同密码都冇错噶! 搞到我要开番个新0既(就系呢个啦!)</p><p>点解0甘0既?&nbsp;&nbsp;&nbsp; THX!!!</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-4-19 01:27:00

<p>er``請俾你嘅id我地!</p><p>多謝合作``</p>

新鲜萝卜皮 发表于 2007-4-19 10:07:00

<p>cyclops</p><p></p><p>Thanks........</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-4-19 23:43:00

<p>對5住丫!我地好似無呢個會員喔``</p><p>你呢個id係咪響06年7月份之前注册嘎????</p>

新鲜萝卜皮 发表于 2007-4-20 12:46:00

<p>系啊........应该系06年7月之前注册挂......又好似06年年头注册0既.&nbsp;</p><p>唉,总之就系好耐之前0既事啦</p><p>如果搞唔掂就由距啦, 我用呢个号都OK啦.</p><p>Thanks all the same啦!</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-4-20 13:22:00

<p>因爲之前論壇改革定5記得俾人入侵!所以所有數據無晒嘎啦!</p><p>好對5住丫!幫5到你!</p><p>多謝你支持ee23forum!</p>
页: [1]
查看完整版本: 有问题: 关于ID