爱猫爱猫 发表于 2007-4-18 16:45:00

如果比我选,我希望同你地一样....

<p>好多时候....</p><p>我会一个傻傻甘系天台到发颠....</p><p>或者系自己吾开心.</p><p>屋企管得我好严....吾比留长头发,,吾比我出夜街,..什么都吾比.....</p><p>好多时候我恨自己要有个咯屋企,,,,</p><p>或者系别人中我永远系个开心咯人.</p><p>屋企有钱有面.出到去连D大人都会比面自己.我一毕业就开部标志607....</p><p>或者别人会好羡慕我...</p><p>其实这一切只系表面.我基本活得一D都吾开心.....</p><p>有钱什么事都好做.有钱是买不到开心的...</p><p>活得好累,家人的不和睦,家人对自己制约...</p><p>唉....有钱又烦,没钱又烦...................</p>

啦啦 发表于 2007-4-18 17:09:00

<p><font color="#ff00ff">哈哈............</font></p><p><font color="#ff00ff">如果我系你我做人有乜意思???(我悟系叫坏你啊~!!)</font></p><p><font color="#ff00ff">同父母倾吓囖~</font></p><p><font color="#ff00ff"></font></p>

"_莕ɑ 发表于 2007-4-18 22:23:00

<p>呿尋找自己需要嘎快樂..</p><p>&nbsp;&nbsp; 穩自己最恏朋友頃計...</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 頃自己擺咗係心入面恏想講嘎野..</p><p>&nbsp;跟住自己唸通晒喇...</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 最後..&nbsp;&nbsp; 穩翻自己嘎父母溝通..</p><p>&nbsp;講出自己想點..自己中意做乜...吾想距地要求自己做乜..</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 摪自己一直想講嘎野...同距地講..雖然係要恏大勇氣..</p><p>&nbsp;&nbsp; BUT....秂係要嘗試才會得到快樂...就算是失敗了..</p><p>&nbsp;穩翻你自己嘎自由吧...希望你可以開心翻喇!!!!</p>

yoyokiss 发表于 2007-4-20 14:09:00

<p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 其實人就繫甘犯賤架啦~```</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;既然改變5到~`不如就開開心心甘過咯~``</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;其實有D野隻繫妳一時唸5通姐~``當妳有煩惱個時~`一切都是不快樂既~`!!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 屋K人既管製都5繫一世既~`每個人都有甘既經歷啦~`</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;隻繫時間既問題姐~``何必甘忧郁呢?</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;希望你无念甘多拉~`念得太多隻會為自己帶來更多既5開心~``!!</p>

loser 发表于 2007-4-20 18:52:00

<p>唔開心就要同父母講.我相信妳嘅父母會體諒妳.</p>

啃啃 发表于 2007-4-21 14:29:00

<p>你都甘亣嗰咯,自己既路自己拣拉,</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 你想既譕秂迫到你既,只喺你敢啶5敢嘎姐。。。</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 努力拉,只要你鍾意既就譕理人地讲唛,按自己既意愿呿行</p><p>我冧你都5细嘎拉,自己鍾意做咩就做咩拉,你5喺訨线公籽!</p>
页: [1]
查看完整版本: 如果比我选,我希望同你地一样....