新鲜萝卜皮 发表于 2007-4-20 22:04:00

点样系“签名”果度加图片噶?

<p>记得好耐以前。。。。。(耐都唔知几时)教过我0地点样系“签名”果度加图片噶啦,</p><p>好似系: ......(一串英语)+图片嘅地址+........(又系一串英语).</p><p>but, really 唔记得咗。。。边个识嘅唔该提醒下呢?!</p><p>thx.....</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-4-21 01:36:00

<p>[ i m g ]圖片地址[ / i m g ]</p><p>ps:上面果d記得去除空格!</p><p>就是這樣!多謝支持ee23forum```</p><p>以後有問題即管问吧!</p>

新鲜萝卜皮 发表于 2007-4-21 14:35:00

<p>放左图片上去啦, 但显示"图片服务器正在维护,稍后即可恢复"喔........</p><p>但点解其他人0既又唔会0甘0既?........</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-4-21 14:39:00

<p>因爲163 5支持外鏈拉!</p><p>所以用163同qq相册嘅地址都係5得嘎!</p><p>你可以響呢度上傳一張圖片``跟住拎咗佢個圖片地址嚟用!</p>

新鲜萝卜皮 发表于 2007-4-22 10:44:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>∑尕※婷◆</i>在2007-4-21 14:39:00的发言:</b><br/><p>&nbsp;你可以響呢度上傳一張圖片``跟住拎咗佢個圖片地址嚟用!</p></div><p></p><p>1. 好似无得本地上传.</p><p>2.打完个图片地址之后成日都话乜乜出错0甘操作权限0架......</p><p>不如我发个图片俾你,你帮我系自己度上传左距,然之后再发个图片地址俾我啊???</p><p>多谢,嘻嘻.....</p><p><br/></p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-4-22 12:31:00

<p>ok~無問題!</p><p>但係你e+5係上傳咗拉咩???</p>

新鲜萝卜皮 发表于 2007-4-22 13:21:00

<p>无啊,我只不过系将张相放系第5楼果度咋,我都唔识上传.......</p><p>其实,我--好蠢---嘎~~~~</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-4-22 19:04:00

<p>你咁就叫放咗嘎拉!</p><p>你點擊5樓張相,右鍵屬性</p><p>複製佢個url落你e+係163果度``代替咗佢``咁就ok嘎拉</p>

新鲜萝卜皮 发表于 2007-4-23 10:37:00

<p>yeah......得0左啦!!!!</p><p>Thx.....</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-4-23 19:28:00

<p>呵呵``5洗客氣!</p><p>不過張圖大咗d!如果你可以縮細繙,再上傳!咁就可以睇繙晒個心心啦!</p><p>不過都係5好啦!gif呢d識得郁嘅格式好似縮細咗就會5識得郁嘎啦!</p><p>所以都係保持e+咁啦!呵呵!</p><p>多謝你支持ee23forum漥!</p>
页: [1]
查看完整版本: 点样系“签名”果度加图片噶?