chingching 发表于 2007-4-22 13:27:00

最伤心果次...你做过咩傻事?~

我连续几日离5开我部mp3``

loudben38 发表于 2007-4-22 14:55:00

<p><a href="http://www.ee23forum.com">www.ee23forum.com</a></p><p>甘你又做过咩傻事啊??!!</p>

xzp123 发表于 2007-4-22 17:46:00

<p>连续几日没离开我部电脑</p><p>吾系为左打机,而系不上人相册度睇,重复再重复</p>

吖儀 发表于 2007-4-22 17:59:00

<p>喊佐3個抈,困佐洎圯係墹房n個星期...</p><p>猓榯迚葽係落雨兲,連續淋雨n驲,持續髪高燒n驲....</p>

eleven10 发表于 2007-4-22 18:34:00

<p>开头果几日就喺咁喊,喊到连饭都唔食</p><p>跟住之后就经常约人出去饮酒,借酒消愁,用酒精嚟麻痹自己...</p><p>.........................................................</p><p>不过而家大個囡啦,唔可以再咁傻,伤心嘅话最多都喺搵其他事情打发时间,唔好谂就算啦。</p>

丫糖 发表于 2007-4-22 19:28:00

<p>最傷心的時候.</p><p>我跟朋友去了蒲..~</p><p>飮到癜了...</p>

失魂糖不甩 发表于 2007-4-22 21:15:00

<p>&nbsp; 獃獃地.</p><p>&nbsp;&nbsp;乜都冇所謂.</p><p>&nbsp; 就係咁囖.</p>

oldmen 发表于 2008-1-25 14:06:26

不吸烟,也不喝酒,不练拳,就让自己清醒着。

其实最痛 心的一次想去杀人,结果真去了。。。但,失败了。

j8986898 发表于 2008-1-25 22:56:06

连续训咗几日觉..无起过身..结果饿醒咗....

cha3cha 发表于 2008-1-27 00:22:20

心痛到连续2晚训5着..
眼光光甘繇度喊..
钚过依家发觉果时嘎自己实在太傻咧..
5会再做甘嘎傻事..
长大繇需要一段过渡期...

|"尛欣↘__ 发表于 2008-1-29 06:07:52

发神经跑去纹身``然后剪头发

edwinhu128 发表于 2008-1-29 06:26:25

原帖由 |"尛欣↘__ 于 2008-1-29 06:07 发表 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif
发神经跑去纹身``然后剪头发

紋身痛唔痛啊? 要紋幾耐啊?

|"尛欣↘__ 发表于 2008-1-30 01:16:08

1個鐘·····紋的時候每一刻都好似比刀割一樣···好痛·····

edwinhu128 发表于 2008-1-30 07:58:52

原帖由 |"尛欣↘__ 于 2008-1-30 01:16 发表 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif
1個鐘·····紋的時候每一刻都好似比刀割一樣···好痛·····
挖.....好害怕哦. 幫妳紋得那個是男得嗎?
紋1個小時哦? 有多大挖? 有圖片看看嗎?
好想回去紋哦.........

繌咪 发表于 2008-2-4 03:40:44

我最傷心未    喊喊喊喊...囖
跟住請咗半個月假   冇翻學   哩係屋企繼續喊

我都好想紋吖`~~    但係甘痛   
而且我相信第日可能連屋企都冇得翻
我吖哥會趕我出街~~
页: [1]
查看完整版本: 最伤心果次...你做过咩傻事?~