loewe 发表于 2007-4-23 20:42:00

[讨论]救下我啊...救命啊..

<p></p><p><font color="#2292dd">激嬲咗BF....教我點氹繙佢哇.......</font></p><p><font color="#2292dd">我從來都唔氹人噶.....我唔識點氹人啊...</font></p><p><font color="#2292dd">我死喺佢手上了.....有嘸人幫下我啊...</font></p><p><font color="#2292dd">我就嚟deadline喇.....有咩辦法即刻唔嬲噶...</font></p><p><font color="#2292dd">急急急急急急急!!!!!!!!!!!!</font></p>

吖儀 发表于 2007-4-23 21:28:00

<p>爹佢咯~!!</p><p>莮吇嘟迚意洎圯條釹爹嘠邋!!</p><p>叫茤佢幾聲耂忪蕏,乜嘟淂邋!!</p>

小鈞 发表于 2007-4-23 23:02:00

妳唔講咩事,我兜唔知道丶幫妳.....

hxl200525 发表于 2007-4-24 20:13:00

<p>ER...</p><p>买D野裨距食咯~</p><p>笨人最中意食野噶,人地买野比我食就VERY欢喜噶喇~</p>

吖儀 发表于 2007-4-24 21:38:00

<p>樓上,尓嘅方法恏搞笑啊!!哬哬,,</p><p>禆撯峩係個莮吇,峩嘟笑啊!佧佧,,</p>

loewe 发表于 2007-4-25 20:55:00

<p>嘢食??好似牵强咗少少㖞.....</p>

小鈞 发表于 2007-4-26 14:09:00

<p>見倒距嘎時候強吻辷丅```</p><p>記住握...喺妳主動吖</p><p>(唔恏當玩啊!我d方法恏得傢)</p>

失魂糖不甩 发表于 2007-4-28 21:11:00

&nbsp; 兩夫妻邊有隔夜仇.
页: [1]
查看完整版本: [讨论]救下我啊...救命啊..