臦_厼 发表于 2007-6-27 21:22:00

[求助]下載問題

<p>&nbsp;</p><p>&nbsp;點解自從用咗呢個下載之後 ,</p><p>&nbsp;我就冇.1.次下載到....??</p><p>之前都唔會咁噶&nbsp; 、</p><p>&nbsp;係咪有啲咩唔識 ,</p><p>&nbsp;或者做錯咗,...??</p><p>&nbsp;邊個可以教丅我 ....?? </p><p>&nbsp;</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-6-28 00:08:00

<p>你点down嘎????</p><p>我地有成2-3條link俾你撿嘎啵``</p><p>無咩可能會d link down5到嘎!</p><p>不如咁拉!你+我q``我远程教你點down拉!</p><p>我q見簽名!</p><p></p><p>多謝支持ee23forum</p>

臦_厼 发表于 2007-6-30 14:55:00

<p></p><p>&nbsp;我之前都down到噶 。</p><p>&nbsp;但之從唔見咗個號申過個之後就開始唔得喇 、</p><p>&nbsp;我條條line都用過喇 。</p><p>&nbsp;都係唔得&nbsp; 、</p><p></p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-6-30 15:59:00

<p>嚇?你申請過之前係用ftp嘎```</p><p>e+係網絡空間``down法5同嘎`````````</p>

臦_厼 发表于 2007-6-30 17:32:00

<p></p><p>&nbsp;唔知呢 。</p><p>&nbsp;但.2.+又得繙囖噃 。</p><p>&nbsp;唔該曬妳吖 、</p><p>&nbsp;</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-6-30 23:41:00

5洗客氣
页: [1]
查看完整版本: [求助]下載問題