vic195465354 发表于 2007-11-17 13:24:00

硪 想穩個老婆啊。

&nbsp;我想揾翻个好身材既女仔啊!<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 样子一般就可以噶啦.唔好衰得太离谱果只咯.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 身高:不限&nbsp;&nbsp;&nbsp; 年龄:足16-18,</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 最好住系海猪,同埋越秀区哩附近啦!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我仲有1个月就19岁啦,希望可以同哩个人一齐渡过我个生日啦, </p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 硪唔系好高,178咯,我住海猪噶,如果有啱心水既话,约个时间,食餐便饭,我地就开始啦!</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; +我Q啦:195465354</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-11-17 19:13:00

<p>哇..你有無咁恨女啊???</p><p>178都5矮拉!</p><p>我有同學有對巨乳嘎!哈哈.........</p><p>最後..點解一定要好身材嘅??????????</p>

vic195465354 发表于 2007-11-18 12:52:00

<p>哈哈。。講下嘎姐。。5一定要身材恏嘎。。最主要喺夠主動就得嘎拉。。</p><p>大傢GC下呢</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-11-18 13:17:00

<p>洼.....主動??</p><p>邊方麵先?</p><p>男人...真係....哎......</p>

vic195465354 发表于 2007-11-18 15:07:00

<p>5恏亂林野啊。</p><p>5喺指果D壞野啊。</p><p>哈哈</p><p>妳有無興趣啊?</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-11-18 16:33:00

<p>哈哈..你又要主動,又要身材好,様5差..</p><p>好難令人5薍諗嘢嘎啵!</p><p>哈哈...多謝晒拉!</p><p>我対男人無興趣..兼且我様有無..身材有無..又5主動!</p>

痴线猪猪 发表于 2007-11-19 12:02:00

身材好样就唔好..样好身材就唔好..

∑尕※婷◆ 发表于 2007-11-19 18:30:00

邊個話嘎?幾時有呢個道理嘎?

vic195465354 发表于 2007-11-20 18:45:00

<p>錦又喺。。。。。</p><p></p><p>隨便拉。。。</p><p>隨便擁有一樣都得嘎拉</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-11-20 19:08:00

<p>哈哈..</p><p>乜你咁嘎...俾人講講嚇...就乜都得..</p><p>d要求降低晒lu...哈哈</p><p>如果係咁..好多人都ok啦!</p>

zebra 发表于 2007-11-20 19:52:00

<p>哎.太失望喇</p><p>我條件全部唔岩.</p>

zebra 发表于 2007-11-20 19:53:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>痴线猪猪</i>在2007-11-19 12:02:00的发言:</b><br/>身材好样就唔好..样好身材就唔好..</div><p></p>這簡直是謬論

∑尕※婷◆ 发表于 2007-11-20 21:29:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>zebra</i>在2007-11-20 19:53:00的发言:</b><br/><p></p>這簡直是謬論</div><p></p>哈哈..我都覺得!

痴线猪猪 发表于 2007-11-21 13:28:00

<p>女人如果身材同样貌都有甘基本上距都系一个红颜祸水..</p><p>同一个甘噶女人一齐..分分钟你都会变武大郎</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-11-21 20:01:00

<p>哈哈...嗻係如果俾你...</p><p>你5要喇喔????????</p><p>哈哈...武大郎咁丑...</p>

pgc 发表于 2007-11-24 00:27:00

hi..我新黎噶.哇..咩你无排过拖噶`?

繌咪 发表于 2007-11-24 10:02:00

<p>哈哈 支持下啦</p><p>我D條件5巖吖</p><p>我住得好遠噶&nbsp;&nbsp; 又冇樣又冇身材</p><p></p><p></p><p>我唔贊成癡線嘅豬講嘅嘢咯</p><p>好似我哩D又冇樣又冇身材嘅就可以否定咗你句話啦</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-11-24 18:52:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>pgc</i>在2007-11-24 0:27:00的发言:</b><br/>hi..我新黎噶.哇..咩你无排过拖噶`?</div><p>哈哈...無嘎...</p><p>不如大家一齊傾喇..</p><p>好好玩嘎</p>

∑尕※婷◆ 发表于 2007-11-24 18:53:00

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>繌咪</i>在2007-11-24 10:02:00的发言:</b><br/><p>哈哈 支持下啦</p><p>我D條件5巖吖</p><p>我住得好遠噶&nbsp;&nbsp; 又冇樣又冇身材</p><p></p><p></p><p>我唔贊成癡線嘅豬講嘅嘢咯</p><p>好似我哩D又冇樣又冇身材嘅就可以否定咗你句話啦</p></div><p>哈哈..無人會贊成癡綫講d嘢嘎拉!</p><p>5係啊..我覺得你個様都ok啊!</p>

繌咪 发表于 2007-11-25 02:52:00

<p>5 係吖&nbsp;&nbsp; 我個樣1D都5 OK噶</p>
页: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 硪 想穩個老婆啊。