star38 发表于 2008-2-5 19:15:36

如果係袮、袮點做丫?

一對情侶拖咗四個月,佢地好開心,好幸福
男仔仲話呢一世都唔會離開女仔,絕對唔會拋弃女仔,仲好愛好愛女仔,,,,
過咗一個月,女仔同男仔發生咗關係,(男仔係處,而女仔唔係處.....)
點知個女仔後來有咗,落BB既銭男仔本來話俾,但係最後都無俾度,要女仔自己一個俾晒....(可能係因爲個男仔一下子接受唔到呢個係事實喇,又話姐係自己第一次就咁快岀咗事,,,,,男仔係呢個時候打電話俾個女仔講分手,,,,,,,,,後來女仔覺得有咩應該係面對面講,而唔係係電話講,女仔係佢學校等咗佢三個鐘,,,,女仔捻住想爭取同翻個男仔一齊,,,,,) (最後女仔都氹翻男仔,可以繼續同翻個男仔,,,,)
女仔要去醫院檢查身體,個男應承同個女仔一齊去,但係佢話唔得閑,,,,,(最後個女仔要自己一個人去醫院)
係落BB既果日,個男突然話唔得閑,要考試,嗌女仔自己一個去,,,,,

後尾男仔好似成日想要逃避女仔,唔想理女仔,
女仔話接佢放學,佢又話要早D翻屋企;女仔發短信俾佢,佢時复時唔复;打趁電話俾佢,佢唔係唔接,就係關機,,,,
係呢個時候女仔覺得男仔有時瞞住佢,女仔又再發短信俾佢,問男仔我地之間係米有問題?男仔話,"無啊".
過咗一個月,已經成個月無見既佢地,女仔話想箹男仔岀街,男仔又話唔得閑,,,
到咗宜傢女仔發短信俾男仔,男仔短信复都唔願复,,,,,女仔知道佢地既關係已經拖唔耐,,,,
最後男仔一樣選擇放棄女仔,要同女仔分手,,,,,男仔同女仔講"呢一世同袮都是好朋友"除咗朋友,都係朋友!
女仔係佢屋企樓下等,發短信俾佢,打電話俾佢,佢亦唔落黎,亦唔复女仔短信,亦唔聽女仔電話,,,
宜傢女仔仲係好愛好愛男仔,成日會爲咗男仔既事喊,晚晚訓唔著,晚晚發住同一個惡夢(男仔好狠心咁拋弃佢(女仔)),,,
                         不過女仔仲係選擇繼續等待男仔!

qq106804820 发表于 2008-2-5 19:56:24

果个系咪男人黎咖?一D都5负责任既?甘样好黑人嗔吖!!

edwinhu128 发表于 2008-2-6 03:27:28

he's a waste!
他是廢物!

呢d男仔簡直係垃圾!
建議lg同佢畫清界綫
呢種人唔算得上係"男人"

傻傻fat 发表于 2008-2-6 16:02:25

建议那个女孩放弃那个臭男人

廣州衰仔 发表于 2008-2-8 20:55:16

简直掉灑我地噶荚!!!!!

j8986898 发表于 2008-2-8 23:48:25

太容易得到嘅都系吾会珍惜嘎啦..
如果系我..你不仁我不义...
连同我做朋友嘅资格都无.

氺貨 发表于 2008-2-10 00:26:04

可能个男既觉得第一次就中招,,况且个女又唔糸处,,俾佢吃s'猫都唔定!

应该咁谂呱!!

如果个女都糸处旳话,莪谂个男既唔会咁対佢!!

这样旳男人要罘要都霸了

繌咪 发表于 2008-2-10 05:00:25

癡線嘅   D甘嘅人
係男口中嘅永遠   係短暫的

樓主哩D5值得你去愛
去搵個愛你嘅人啦   5好再為佢喊啦
哩D甘嘅賤人5值得有人為佢喊

冇責任感~~~`
都5係人來嘅~~~

wxw247814 发表于 2008-3-2 23:43:07

支持~~~

等我地为论坛共同成长努力!!

丨小灬傑屮 发表于 2008-4-10 13:56:18

.............

俾著係我.
   硪絕對叫魜去打矩

碧螺春 发表于 2008-4-10 21:09:42

哩个都算系男人黎噶~~`````正人渣~~~``有权利就要有咁噶义务噶啦~~```不过 当事人几岁先 心智未成熟都算可以原谅 未成年噶话拖出黎打就算啦
如果真系有翻咁大噶话 真系直接拿去人道毁灭算啦 唔好再危害人间

aaaaaadan 发表于 2008-4-12 10:59:19

..衊咁嘎男秂都囿咖..討厭死喇!賤精黎咖..
    實在睇唔過眼喇!!...
页: [1]
查看完整版本: 如果係袮、袮點做丫?