yimon 发表于 2008-2-24 14:41:43

忘记你,谈何容易?

3年了,同距一齐3年了,我以为我地会一直不离不弃,永远都陪系对方身边,但无霖到2月18号呢一日我地分手了。分手两个字系我讲,事情噶经过系甘,情人节同距过完之后,我就一直系距屋企,因为我连续放假3日,呢3日系我申请番来,我做野噶果间公司一般情况下都五比连休,况且仲系五,六,日。但为佐距我讲大话,就话有事一定要休。呢D野我霖我五讲距系五会知。系距屋企噶第一日,我地好似平时甘,睇下电视再五系就训下觉,我地一日落来就系甘平淡甘过。到佐晚上,食完饭,距就挂住对住部电脑,而我就系个厅度睇电视,当时距屋企人都系度,距地睇噶节目我无兴趣,我觉得好闷,然之后我就入房,我见到距系度整距噶游戏,我话距知我好闷,距话甘你睇下电视,我话五想睇,之后距都无应我,我好五开心,跟住就行佐出去,我去佐距附近噶公园度坐,隔佐无几耐,距打电话来,问我系边,我话系出面坐下,后来距就叫我番去,我好嬲,盖佐距电话,我系出面足足坐佐一个钟,距都无出来稳我,就系距屋企附近,距都无来稳我。后来我惊距屋企人担心,我就番去了,入到门口,我见到距对住部电脑,对住距噶游戏,当时我心都淡了。但我仲继续扮到乜事都无。到佐第3日下午,距屋企得我,距同距呀姨,果阵时差五多4点半了,我就同距提议话去食M记,叫埋距呀姨,距都话好,甘我地就着好晒衫出去,去佐天河城间M记,坐车噶时候我问距拿部手机比我睇下,距无比到,话有乜好睇,最终都无比到,我系度霖距五肯比即系乜意思,我霖五明。落佐车,距行过来同我讲野,我无理距,距仲问我做乜,自己明知我嬲乜仲要来问我。去度M记,点野食,距自己就坐系度,又五出声,搞到D气氛真系好差,再加上距呀姨又系度``我真系无知可以点了。一路上距都系自己行,无点理过我`亦都无点同我讲过野。就甘食完野,行佐阵就番去了。番到距距又扮到乜事都无发生过甘,同我讲番野,我真系容忍五到,距拉佐距出去,问距点解五多理我,叫你比部手机我睇下都五比,距话你叫我理得边个,理你好定理我呀姨好呀,我无话五比你睇喔,我霖住落佐车先比你咋嘛。甘噶理由,当时我好嬲,我一巴刮佐落距块面度,呢一巴真系好用力,我知道距好痛,我亦都好痛,但我真系好伤心。之后距翻佐入去,理都五理我,但我五想就甘算,就问距点,距五出声,同距讲野又五理我,就甘后来我系距屋企人面前吵佐起来,当时我都五想再顾乜面子了,最后我忍五住喊佐出来,但距都无理我,果晚我足足喊佐成晚,我一边喊一边霖番以前同距一齐距同我讲过噶野,距以前同我讲过距系一个对感情专一噶人,距五允许一脚踏两船,距话过五会同我讲分手,除佐我做佐对五住距噶野就无得傾,距话距会照顾我,爱惜我,以前系,依家系,将来都系,距话我五要你觉得满足,我要你觉得幸福。我一直都信噶,但依家点解你要甘对我?我霖五明,系米我讲得多分手你已经厌了?究竟系你五爱我了定系你变佐?定系我做得五好?你五再爱我五想再同我一齐你可以直接同我讲,绝情甘话我知,就算你五再爱我,你都五好甘对我,毕竟曾经你爱过我。

吖儀 发表于 2008-2-25 18:55:35

爱一个上一课。
冇咗呢个,仲有下一个。
楼主你一定可以揾到一个比呢个好nnnnn倍的!嘻嘻。
支持支持!

j8986898 发表于 2008-2-25 23:13:28

甘早就讲将来...会吾会早咗啲啊...
感情嘛....只要努力捻住今日一齐开心就好...
无人知道..听日..我地会吾会分手....

edwinhu128 发表于 2008-2-27 00:47:02

真係好長. 但係我都畁心機睇曬
做女人要記住 男人講噶說話 妳信2成就好喇
希望妳早日穩到真正噶白馬王子喇

wxw247814 发表于 2008-3-2 23:38:58

支持~~~

等我地为论坛共同成长努力!!
页: [1]
查看完整版本: 忘记你,谈何容易?