祗緗愛妳 发表于 2008-3-31 16:23:24

[蒸婚咯]因为旧帖改不到,所以重新发过帖~~~

郁闷的说

旧帖原来是不能修改的~~~

如果版主见到就把我的旧帖下沉啦~~~~

言归正传啦~~~

由于小狼人不在~~

所以我代距出来蒸婚~~~

------------------------------------------------------------------------------

以下昰莪詳細的簡歷!.

姓名.!":小狼,大色狼,周鱼(估计距5会介意我公开挂~)

性莂:.朝头早是男,夜晚是女.!*

年齡:,21,不过有时会变成20-*(有时是我上的~~)

所在學校:.番禺理工,记住啊~~5系华南理工啊~~~

薆孬?.:得閑蒔.沟下女.吹下水.,打下交.上忑床仔.煮下饭仔,唱个歌仔咯.!(除咗上床之外全部都真的,我地屋K无床咖,我地都是训地底咋.)

昢玍哖粵昍.!:   1987哖.白色情人节.   晚嘿9點僟,!

最薆既仄.'我妹妹啦,我的公主檬檬啦.!

最恨既仄.'除咗中意的人之外其他人都不太喜欢喔~.!

最薆7.的."咮怘屴.!糖糖.!氺果.!

最芣薆7.的."多的昰.(夲服務詳細情況可以咨詢夲小姐.!客服熱綫-0757.8239177)

打仄招數.!:手指甲.踢腿.猋疤夶疤唓落去.扎啵.扎春.凤凰天舞脚.天地霸王拳.!(睇當時情况做事lar.!)

最中意做既野.!:
做薆.!*-(胡說.!)
周街簽名.! 糸夶笨笨公園寫野.(各位.得閑可以去下參觀.!)

身體狀況l;'極差.!芣適宜做薆.!芣昰那种料.!

心理狀況;|.極度悲哀.極度快活.極度傷心.極度凉爽,.!

Qq號碼:264635779等等.!

電畫號碼:.13450491304

三圍!:150.150.150!.(最標準,!){哈哈~}

洗錢速度.!:200猋元.(1個小時左右.!)

踩唓速度.*-:最高速试过时速700公里

最想做的東西:狂齣街.!!!實在太久沒有出去了,不过每次齣去仿佛都是我开心D.~

最薆薆薆薆薆既女仄:檬檬,傻婆菲,我妹妹等等~

最薆薆薆薆薆薆既男仄:基本冇咖~

最憎既女仄.:仿佛一个都无,八婆除外.~

最憎既男仄.:全世界都憎咖.~

最中意著既衫:西装+牛仔裤咯!.

最中意著既鞋:西装+牛仔裤规矩要用人字拖衬啦.!糸米先~卡卡

最中意遰既帽:cap帽.(孬多都中意~))漁夫帽(貪搞笑!).

最中意既用品:mp4.手機.(晤靚<貴>晤用!最近是N93i).電腦!.相機~

最想做的事ing: 畢業畢業畢業畢業.翻學翻學翻學翻學翻學翻學翻學翻學.,!

最薆耍的游戲ing: 勁舞!!*-(0常掉綫,怒!.

最喜歡喜歡寫的4只字ing: 莪喜歡尓!!*-

最Super love的朋友ing:虾米钜

最緊張的東西ing:money!!*-

最珸喜歡的事情ing:肚痛.2樓電腦位只有一把風扇!!!!!!!!.

最憎的動物ing:老鼠!.

最最最最最新的名詞ing:堕落*-

最喜歡做的動作ing:灘糸床度開空調!.*-

最自豪的事情ing:有个可爱的妹妹咯!.*-(自恋中)

最想到的昍子ing:7月14咯!.

最想食(執)到的東西ing:rmb/美金/英鎊/歐元/等等~*-

-寫到E度先.!

------------------------------------------------------------------------------------------------

小狼虽然5靓仔

不过小狼需要的都5系靓女~~~

只要得闲陪我倾QQ倾电话飞短信就得咯~~~`

如果有兴趣的可以+我QQ或者飞信息比我~~~~

我的联系方式上面有咖~~~~

PS: 现在是夜猫在线,小狼上课去了~~~

祗緗愛妳 发表于 2008-3-31 16:24:26

希望有人肯来应征啦~~~~

jasonkazaf 发表于 2008-3-31 17:56:41

又男又女...........好烦,,,,5明

∑尕※婷◆ 发表于 2008-3-31 20:54:44

哈哈...
好搞笑啊
以上資料喺屬實定係純屬虛構呢?
我真係好想知道..
同埋呢..
舊帖..只要喺你呢個id發出嘅..都可以編輯嘎

祗緗愛妳 发表于 2008-3-31 21:24:44

过咗120分钟就5比改啊~~~~~

痴线猪猪 发表于 2008-3-31 21:42:30

E+樓主糸舊LG嗰妹..???

祗緗愛妳 发表于 2008-4-1 13:16:58

睇来无人有兴趣啵

zebra 发表于 2008-4-1 13:42:12

哈.資料好搞笑..

∑尕※婷◆ 发表于 2008-4-1 23:47:28

下?120min就5俾改嘎拉?

祗緗愛妳 发表于 2008-4-2 19:53:48

你是管理员都5知咖???

MrHins 发表于 2008-4-3 10:14:45

一睇你張相嘅背景就知系番禺理工5號樓宿舍啦~~真懷念~~~

zebra 发表于 2008-4-3 12:17:29

原帖由 ∑尕※婷◆ 于 2008-4-1 23:47 发表 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif
下?120min就5俾改嘎拉?

糸伢.好耐之前已經就是這樣子

祗緗愛妳 发表于 2008-4-3 18:33:50

原帖由 MrHins 于 2008-4-3 10:14 发表 http://ee23forum.net/Bbs/images/common/back.gif

sorry

我度是6号楼啊~~~

∑尕※婷◆ 发表于 2008-4-4 17:15:31

原帖由 祗緗愛妳 于 2008-4-2 19:53 发表 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif
你是管理员都5知咖???
5好意思..我真係5知道啊

∑尕※婷◆ 发表于 2008-4-4 17:16:03

原帖由 MrHins 于 2008-4-3 10:14 发表 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif
哇..咁神奇?
你連幾號樓都知道?
妳地識得嘎嗎?

繌咪 发表于 2008-4-6 04:19:06

120分鐘5俾改   我好耐以前就同小婷講過啦

繌咪 发表于 2008-4-6 04:20:12

D資料係夜貓寫噶???
            你地係米親生兄妹來噶???
1個叫狼1個叫貓    哈哈

MrHins 发表于 2008-4-6 12:29:40

吾系呀嘛~~我走之前6號樓都吾系尼只櫃~~想S~~~你可以系系6A~~

祗緗愛妳 发表于 2008-4-7 15:43:55

原帖由 繌咪 于 2008-4-6 04:20 发表 http://ee23forum.net/Bbs/images/common/back.gif
D資料係夜貓寫噶???
            你地係米親生兄妹來噶???
1個叫狼1個叫貓    哈哈

5系亲生的~~

不过一齐住咋嘛~~~

祗緗愛妳 发表于 2008-4-7 15:44:19

原帖由 MrHins 于 2008-4-6 12:29 发表 http://ee23forum.net/Bbs/images/common/back.gif
吾系呀嘛~~我走之前6號樓都吾系尼只櫃~~想S~~~你可以系系6A~~

6A201的我~~~~
页: [1] 2 3
查看完整版本: [蒸婚咯]因为旧帖改不到,所以重新发过帖~~~