yimon 发表于 2008-4-13 18:32:08

呢D算五算自私?

今日我同距发生佐D争执,距问我可五可以同距交换手机用,我话点解,距话想咯,其实我同距交换无所谓,但我霖起距以前,我记得以前距岩买手机果时我都同样问过距同一番说话,但距都无借到比我,所以我觉得距好自私,我问距借距就可以五借,距问我我就要借比距,所以我为佐呢件事同距哎佐交,当时距都同我讲,距话果部手机系距第一部手机,所以距好爱惜,呢一点我都知到噶.你地认为距呢D算五算自私.依家距嬲佐我,但我又觉得自己无错,我应该点做??我应五应该同距道歉?

∑尕※婷◆ 发表于 2008-4-13 20:55:25

應該5洗道歉挂...
不過..我覺得..借5借都一樣嘅嗻..呢D..佢想用下..咪用咯
咁妳地嘅sim卡..會5會換轉先???

edwinhu128 发表于 2008-4-14 00:59:26

好搞笑...! 咁噶問題都可以嗌餐飽..!
手機咋嘛..! 沒甚麼大不了!

yimon 发表于 2008-4-14 14:46:31

我用紧噶系N81,距用紧噶系6288,借比距五系五得,只不过我觉得距好似好乜甘,见到人地D野好过距,距自己就想拿来用

∑尕※婷◆ 发表于 2008-4-14 18:05:05

哇..咁就5好借啦..
伱咪話..係借呢...就借埋張卡..1係就咪借

s328626 发表于 2008-4-15 02:58:56

不如我借不N95比你啦~

∑尕※婷◆ 发表于 2008-4-15 12:21:33

哈哈..好大部啊..

鸢尾猪 发表于 2008-4-19 10:43:42

其实呢D冇咩好拗噶,过两日佢就唔记得噶喇可能~
如果袮真喺唔想俾佢用,咪唔好俾囖,好嘥都喺袮自己嘅嘢,袮有支配权噶~
以前啱出73果时,我前男友买咗,我连摞来睇下都唔得添喇,又点喈,哈~

∑尕※婷◆ 发表于 2008-4-19 20:46:51

哇..有無搞錯啊..睇嚇嗻??
都5得?
有病嘎佢?
页: [1]
查看完整版本: 呢D算五算自私?