鸢尾猪 发表于 2008-4-16 00:11:49

无题

啱做完功课,已经好攰好眼训好想去抖,不过唔得,因为好挂住你,而且今晚好郁闷。
约埋一齐去图书馆温书,结果你训都训咗成个钟,之后又消失咗半个钟,翻到来坐多阵,已经话要走了。
我无言,咁走囖。
傍晚食饭嘅时候其实有少少唔开心。因为我下昼去捐完血,约定食饭嘅时间,喺我迟咗,但喺你就净喺focus喺食饭上面。劲唔知你想点。虽然我知你冇心咁。不过点解成日都喺咁大细路,唔可以霖下我感受咩?我已经尽量赶了,你仲想我点。
不过我都有错。我唔应该喺宿舍楼下同你嗌交。咁样好落你面我知,所以食饭嘅时候我同你say sorry。我真喺唔想搞成咁,但我就喺忍唔住。真喺好对唔住,要你忍受我嘅小姐脾气。但我真喺想好好相处。
我哋呢排嗌交多咗。我发脾气嘅时间同次数多咗。你都唔凼我。唔知你喺唔识凼,定喺唔想凼。但喺我直觉我哋到咗磨合期。其实计下都差唔多。热恋期过咗,就喺艰辛嘅磨合。我希望自己比以前更爱你。但喺就因为更着紧,反而令到我咁暴躁冇安全感。
射手同白羊喺好好好夹嘅一对,所有星座书都喺咁讲。我都喺咁样相信嘅。就算我哋会嗌交,我哋一齐依然要开心。因为你话过,要同我到老。我都喺咁期待嘅。
早抖了,我嘅sweetheart。

∑尕※婷◆ 发表于 2008-4-16 19:04:20

呵呵..嗌下交嗻..無事嘅...

鸢尾猪 发表于 2008-4-19 10:40:38

嗯……不过同佢一齐我好眼浅,好易喊,成日都搞到佢唔知点好……唉……

edwinhu128 发表于 2008-4-19 14:15:36

你要堅強點阿........!
有我撐你!

∑尕※婷◆ 发表于 2008-4-19 20:44:35

或者..因爲你真係好中意佢..所以..會好眼淺
页: [1]
查看完整版本: 无题