xin_lov 发表于 2008-4-30 20:11:22

5知表5表白好...比d意見硪呀..thx......

大家幫幫忙呀....硪系上跳舞課果度識佐個男仔......距跳舞好更咖....後來硪同距認識佐.....開始系q度傾計....但後來硪無去上課...話題就好似少佐...距5太講距d野比硪聽...硪fan話距可能當硪個普通陌生朋友..so先會甘.....硪無意中同距傾計嘅時候知道佐距有自己暗戀對象〔距話系有好感〕,但系距又5講硪聽系邊個....仲叫硪無好問,話仲問就覺得硪煩....硪5知點算好...硪真系好似中意距....距無同距暗戀對象講距中意距.....甘e+硪點算好呀......想同距表白...but距又講過如果有女仔同距表白距會直接拒絕....距話應爲無感覺...甘硪點好呀...?e+開始想放弃....
    大家幫幫忙.....比d意見硪呀.....thx.......

xin_lov 发表于 2008-4-30 20:12:07

比意見呀.......

xin_lov 发表于 2008-4-30 20:25:07

大家比d意見啦.....
硪好需要你地d意見......

639111 发表于 2008-4-30 20:31:07

同距表白后,睇下距暗恋果个系米你

xin_lov 发表于 2008-4-30 20:35:43

但系點表白呀...?硪怕表白佐無fan做翻甘點呀.....?硪仲要翻去上課咖.....
米面佐佐囖....?

啃啃 发表于 2008-5-1 12:14:27

表白...无论结果喺点,总好估估下..
   .

queenieli 发表于 2008-5-1 14:17:56

我就觉得五讲比较好了,因为我之前试过同个男仔表白.距接受左我,对我都五错,但系最后我地都系分左手,因为距心入面仲系中意之前个女仔.更何况你明知距心入面有中意噶人呢.

edwinhu128 发表于 2008-5-2 01:36:35

伱了解多d佢先喇!
伱同佢又唔係好熟..!
了解多d先行動喇!
起碼都畁佢了解多d伱喇!

xin_lov 发表于 2008-5-4 20:17:33

回复 8# 职务:版主 的帖子

但系硪e+好少去上課..同見5到距....距e+系硪5穩距,距就5穩硪...點辦亞?

Aい飞天猪/aw 发表于 2008-5-6 13:24:53

先交个朋友多点了解~~~

xin_lov 发表于 2008-5-27 21:02:37

thx........

saiya0101 发表于 2008-5-30 01:40:37

咁就要睇用咩心态同喺咩气纷表白了.

xin_lov 发表于 2008-6-9 14:28:47

甘以該用咩心态同喺咩气纷表白好呀?

fpi821114 发表于 2008-6-9 16:51:32

你咪试下先咯!

hugozai 发表于 2008-7-13 11:59:31

其实个男仔话 驱已经有暗恋对象
你吾比你自己就系驱噶暗恋对象?!
如果你想表白噶话,我就会甘讲
你系米中意左个女仔?系点gar?
系米我a?其实我对你有有好感

G橙 发表于 2008-7-13 16:03:27

我觉得`幸福自己争取噶嘛`
比我`我会表白噶啊`
页: [1]
查看完整版本: 5知表5表白好...比d意見硪呀..thx......