吖儀 发表于 2008-5-2 23:57:05

张廷钧、

我哋分开咗就快一年喇,七月二十八日就係一年喇。

上次我闹你,闹到你拉我佢黑名单,我谂你应该好HURT。

或者,你唔明白我咁做係因为乜,但係,我只想你忘记我,好好对你身边嘅所有人。

但最近,你加翻我,你话,你唔想失去再都拿唔翻嘅嘢。

你话,你好挂住我;

你话,冇人可以代替到我;

你话,叫我俾机会你;

你话,你两个月之后会再次翻嚟哀我,想我同翻你一齐;

你话,你而家过得并唔开心,你忘记唔到我;

你话,你输咗,你输得好彻底,好失败,你彻底输係我手上;

...........................................................

多谢你,一直咁爱我,一直等我,我由深爱你,变到对你冇感觉;你由对我冇感觉,变到冇咗我唔得。

我遇到咗一个好爱我嘅男人,我亦都遇到咗一个,愿意等我咁耐嘅男人。

多谢你。你同我讲嗰翻说话嘅时候,我个心的确震咗一下。

但可惜,只係一下。因为,我而家对感情,实在太冷淡,我而家唔想拍拖,可能我习惯咗一个人嘅生活。

我再唔係以前嗰个冇咗男人就唔得嘅女人。

我只想同你讲,想去做乜,就去做,唔需要得到我允许,幸福係要自己争取嘅。

要记得,唔可以再为我心痛,唔可以再为我难受,唔可以再为我流泪。

呢个係我对你嘅最大心愿。

我对你,冇咗恨,冇咗爱。

我好明白你个心点谂。

两个月之后,你想去争取乜嘢,你就要努力去争取。

用你自己嘅努力,去再一次令我心动。

但愿,有咁嘅一日,你会令我再一次为你流泪。

edwinhu128 发表于 2008-5-3 05:38:25

又係佢...........!

儍大雄 发表于 2008-5-4 18:47:44

迷!!!!!!!!!!!

Aい飞天猪/aw 发表于 2008-5-6 13:14:43

楼主对他的思念到了- -~~~~

吖儀 发表于 2008-5-11 12:32:02

呵呵。

a尛逧 发表于 2008-5-11 20:02:42

呢d叫曬命..有一個深深愛佢噶男人.

∑尕※婷◆ 发表于 2008-5-11 20:14:52

哎..
真係服咗你..
成日都嚮度晒命..
知道小均鱫你啦!鬼叫佢自己當初拋弃你咩..

Aい飞天猪/aw 发表于 2008-5-11 20:39:47

路过~~看看~·吸收经验   .

KK919 发表于 2008-5-18 01:19:00

乖乖,会好的``

繌咪 发表于 2008-5-18 11:43:31

真好    有個甘愛你嘅男

xzp123 发表于 2008-5-20 18:45:27

唉,以前就你忘不了距
家下到距忘不了你

晒死我勒

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-2 00:17:49

唉..你地d野真係煩.
傻咪..我5覺得有咩好羨慕
页: [1]