XD_蚜頭 发表于 2008-6-8 01:03:21

识整中西点或者想学整既男女朋友入黎啦!

本人响茶楼度做个点心仔```想识D做西饼``或者中点既男女朋友!互相学习!
哩D系本人既作品```其他5见到人(好难睇)http://sz.photo.store.qq.com/rurl2=87d06787235b7a08737f226b9cd730fa72565dd3e672659828088213ed9ac02fc299e4e135db3c86c3e3cf724d93f7adc006bfdd316de2eb127006c0f22cdb48922c5bd6fc9c26ec9163150b3edb47fd55a9fcc9http://sz.photo.store.qq.com/rurl2=21b28beb63298a7b5fa66fbe470bfaca5f51049058ed3c831215d89196abe6a6fbe36d5cd0183107b61c8bf57b8651816c04a7c1268af5d622f1633e843ff5199ce23af095a99254cce9e1ec02e5ade0dd9a0b4eQ703431905````做个朋友互相交流下````

繌咪 发表于 2008-6-8 06:25:43

no.2幾靚aR~~
本人以家係學校都學緊
but同你果D差好遠nE~~

我還是初學者
``
只是學整左D簡單ge

XD_蚜頭 发表于 2008-6-8 07:03:19

0.0```````````5紧要!俾心机学就OK```你只系打得5靓!所以包出黎既效果就系甘..

繌咪 发表于 2008-6-8 10:43:36

5G aR~~`

丶J1an灬 发表于 2008-6-8 18:17:44

哗!!
睇到我都流晒口水/。
教下我点整好拉。
我想整比我d FRIEND食啊。!!

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-10 00:08:40

第一个嘛嘛...
之前有个版主都系学厨的..傻咪同佢好熟嘎..哈哈

V殿下 发表于 2008-6-12 07:57:26

依家D人個個都咁勁咖
我試過煎PANCAKE,一邊OK,另一邊就。。

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-12 22:42:11

我就咩都5识

繌咪 发表于 2008-6-15 03:59:31

小婷同佢熟D   我邊度同佢熟喔

我果D係學校學嘅
我記得 第1次整蛋撻   
點知D皮太厚   後尾5熟入面D蛋就太老   哈哈

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-15 11:53:41

呵呵..学校有得学..咁好..?
我同佢1d都5熟..你熟d

繌咪 发表于 2008-6-15 13:02:59

5熟我都5識佢嘅

有吖   有選修烹飪囖~~~
有整個鬼佬式   炒飯
整蛋糕   好多嘢學噶
下個禮拜2 最後1堂啦
好5捨得吖~~

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-15 14:04:13

我都好想学阿!
我都系啦..我都5识得佢嘅

XD_蚜頭 发表于 2008-6-17 23:35:37

我以前响`市2宫`度学噶!

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-18 19:43:43

有得学嘎?

繌咪 发表于 2008-6-21 04:10:49

哈哈甘未1齊5識佢囖哈哈

市2宮哩個名好似好熟悉喔   但5知有冇去過呢!!哈哈

zebra 发表于 2008-6-21 09:53:54

唔色窩.
感觉好似好難感.

∑尕※婷◆ 发表于 2008-6-21 12:15:41

傻咪..市二宫響河南嘎!

繌咪 发表于 2008-6-22 01:56:51

er..河南吖??有機會去過   祗要5係河南省嘅河南~

V殿下 发表于 2008-7-5 05:14:11

記得我學校都有專門學既 不過太PRO喇 連整嘢家鏟多都頭都彈曬 D人學咗真係去西餐做噶 仲要6點上課
我都好想學吖 簡單就ok喇 CUTIE滴飾果D就滿足喇

繌咪 发表于 2008-7-6 13:30:23

哦哦    我好驚背D嘢叫咩名吖
英文又差喔有D 中文都5知叫咩就要翻譯英文
果個 food 嘅 course讀完囖嗚嗚`
页: [1] 2
查看完整版本: 识整中西点或者想学整既男女朋友入黎啦!