ilyzyr 发表于 2008-7-3 20:12:39

重新添表 申请返“闪字制作室”版主

-----------------------------------------------------------
申請者的論壇ID:ilyzyr
-----------------------------------------------------------      
年龄:20
-(必填)申請版面名稱: 闪字制作中心
----------------------------------------------------------
電子郵件e-mail: ilyzyr@163.com
腾讯QQ或其他网上聊天软件: QQ:254315899
平均上網時間(小時/天): 10小時或以上
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1,您申請該版版主的理由: 想學多D嘢,增值下自己,所以希望可以加入Ee23嘅大家庭,為大家服務!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2,您覺得如何能做更好的版主: 盡心關注每一個會員,自己多關注自己該版面嘅知識,解決大家所遇到的難題,盡最大努力令Ee23成為至IN至潮的領域!!!
----------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3,您對Ee23潮爆論壇的建議與看法: 經過自己嘅親身經歷,發現:BT求档區 跟進得仲比較慢,因為有好多會員都好渴望可以穩到自己想穩嘎嘢,就算無穩到管理員都應該俾個答覆,以免會員會對本論壇有所誤解!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4,自我簡介(申請動機,申請該版塊版主的理由): 本人仲未做過版主相關工作,但希望Ee23可以俾個機會我學多D嘢,我會努力為Ee23效力!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5,面對網友的投訴或指責:首先,虛心接受,然後,尋找過失原因,盡自己能力解決問題,令會員們滿意。
6,是否曾擔任過版主職務: 我仲未擔任過版主嘅職務,如果有機會我會努力做好!!!

我考虑过啦
我平时都会做下PS
虽然5系好叻
不过我想交流下!!!学下野!!!
希望批准!!

ilyzyr 发表于 2008-7-5 15:48:53

点解无人审批我嘎申请表嘎????
我晕!!!

ljqstephy 发表于 2008-7-7 16:54:14

-(必填)申請版面名稱: 闪字制作中心

你好似系你要申请果个版无咩点发贴哦~``

至少都要发几个自己做出来嘅作品呀!

ilyzyr 发表于 2008-7-7 23:12:51

噢~~~
我知道啦~~~
我尽快补几个作品啦~~~

zi媚 发表于 2008-7-8 20:17:24

通常用ps'黎整閃字都好復雜,不過識整噶話都會整得几靚噶.~!
建議可以用一些專門整閃字噶軟件整.例如:uga~!!
方便,快捷,簡單.!!!

ilyzyr 发表于 2008-7-9 12:56:44

多谢版主俾呢個甘好嘎意見我
我未用過UGA,不過我試下先~~

zi媚 发表于 2008-7-10 23:40:48

你最好糸闪字版多发d'贴.
比多d'作品人地体下.!!!

ilyzyr 发表于 2008-7-16 21:37:30

我之前台电脑坏左
无晒以前D作品
所以先发左两个作品上去

ilyzyr 发表于 2008-7-16 21:39:25

我之前台电脑坏左
无晒以前D作品
所以先发左两个作品上去~~~
我会尽快发多D作品咖啦~~~

ljqstephy 发表于 2008-7-18 07:57:40

好的~`` 加油哦!
希望你可以通过审批啦!

ilyzyr 发表于 2008-7-26 07:51:35

呢排真系好忙~~~
无乜时间搞创作。。。
我只系稳做几个人地嘎作品比大家分享~~~
我迟下会抽时间自己整下~~~
哎~~
我真系好想加入你地嘎大家庭!!!

ljzbhy 发表于 2008-7-27 02:43:48

恩.zi媚来看看觉得如何?

ilyzyr 发表于 2008-7-27 23:13:31

嗯嗯~~
我会努力咖~~~

ljzbhy 发表于 2008-8-3 11:09:06

经观察ilyzyr,觉得可以成为管理团队的一员,现批复试用一段时间..望大家多多关注.

ilyzyr 发表于 2008-8-3 18:34:54

哇~~~
我好开心啊。。。
我会努力~~
5会领你哋失望
页: [1]
查看完整版本: 重新添表 申请返“闪字制作室”版主