jolin1 发表于 2008-7-14 14:35:52

友情與愛情

若果俾你揀。你會揀愛情定友情??

或者兩者都唔同性質,你會好難揀。

我會揀友情!

jasonkazaf 发表于 2008-7-14 15:07:59

哩个问题甘似(如果老婆同阿妈同时跌落水,你会救边个?)   点答好啊?

jolin1 发表于 2008-7-15 10:16:58

咁又喺噶!
咁如果一個你一直喺好朋友噶人,你哋好耐冇見,大家好唔容易先有時間出嚟聚聚。但距明明冇野做都唔想同你一起,死咁用借口推搪。後尾應成咗之後,就甩拖,一個理由一句sorry都冇!
你會點對距啊!

V殿下 发表于 2008-7-16 09:28:09

如果老婆同阿妈同时跌落水,你会救边个?
首先救咗阿媽,然后跳落水同老婆一起over(N世紀個答案)

呢個好難講喔 睇下係咩性質先囖

繌咪 发表于 2008-7-16 09:45:19

老婆同吖媽我會 跳埋落去1齊死咯
我跳咗落去 救翻吖媽我死咗吖媽會好傷心噶
1齊未 5會傷心咯

如果好似你上面甘嘅 朋友我會揀愛情咯

之前有個F問我

如果佢跌落水同我另外個F跌落水
我會救邊個先
兩個都喺我最好嘅朋友我都5知點揀`

jolin1 发表于 2008-7-19 11:04:05

嗯!
好似真喺好難揀!

longshaowf 发表于 2008-7-27 00:50:37

我会揀爱情囖..因为如果你结咗婚班F自然就会少联络..而真正可以陪你一世嘅只会系你爱人..
你叫你F陪你一世阿..佢睬都悟睬你阿..
同时跌落水果嗰就紧系报警啦..仲跳埋落去连自己都死埋甘屋企剩翻老豆未好惨..?

hejerry 发表于 2008-7-27 02:25:50

原帖由 jasonkazaf 于 2008-7-14 15:07 发表 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif
哩个问题甘似(如果老婆同阿妈同时跌落水,你会救边个?)   点答好啊?

曾經蛾條女都問過蛾哩個問題,
蛾會話 我都會跳埋落去 如果色遊水救2,個一齊救,捂色就一齊死埋距,,
話捂惦都無得簡的了,只不過係問題,我霖大多數都係拿來霖女噶咋,,!

miki./ 发表于 2008-7-28 12:53:28

拣FAN................

V殿下 发表于 2008-7-29 11:50:22

原帖由 longshaowf 于 2008-7-27 00:50 发表 http://ee23forum.net/Bbs/images/common/back.gif
我会揀爱情囖..因为如果你结咗婚班F自然就会少联络..而真正可以陪你一世嘅只会系你爱人..
你叫你F陪你一世阿..佢睬都悟睬你阿..
同时跌落水果嗰就紧系报警啦..仲跳埋落去连自己都死埋甘屋企剩翻老豆未好惨..?
報警..但係遠水不能救近火
唯有醒定D係事件發生前叫個個學識游泳!!<-好明顯離題

我會揀愛情 真愛難求嚕嘛 不過一樣好重視友情

longshaowf 发表于 2008-7-30 23:02:25

原帖由 V殿下 于 2008-7-29 11:50 发表 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif

報警..但係遠水不能救近火
唯有醒定D係事件發生前叫個個學識游泳!!
蛤蛤..叫阿妈去学定游水先..之后条女问紧系话救佢啦..
页: [1]
查看完整版本: 友情與愛情