picture224 发表于 2008-10-31 10:40:13

想快樂到底,終於跌落到底

女生們你地試過做第三者嗎?你地討厭第三者嗎?如果你男朋友有第三者你地會點做啊?
    我是一個有男朋友的人,同距一起已經3年咯~平平淡淡過得幾好咯!
      一年前我迷上左一種遊戲~認識左一個男的~竟然喜歡上左距哦!我同距講,我已經有男朋友噶啦!他都好似唔介意甘!之後我同距一直以QQ,電話,遊戲繼續保持曖昧的關係!快樂的日子好快就要結束啦~距現實中出現左一個人,距的女朋友!有一次我打左好多的電話俾距,距都無回覆我,原來當日距同距女朋友去玩完就去左開房!所以唔接我電話,同距女朋友講是他的朋友打俾他的!就系甘他兩邊甘去欺騙!
   我想我同距其實真系無可能噶~我從來都無見過距,距現實中的一切我都唔知道!但是距女朋友唔同~距并唔知道有我呢個第三者系度~!需然我付出心。但是距的女朋友心跟身的付出左啊~我好內疚啊~我點會甘樣噶!我要還返比距女朋友。我唔算系最後一個知道,我希望距的女朋友永遠都唔好知道。就好似依家甘同距一起就可以啦!
   我11月1日就生日啦~我的男朋友對唔住!希望你會原諒我~距的女朋友我都希望你原諒我~你會好幸福噶~我真系會退出噶!但系希望你能夠看清楚你身邊的人~

其實我都好難過,我甘樣做是米對噶?朋友們希望你地話我聽啊!

溥~~啊 发表于 2008-10-31 18:34:33

關繫好復雜喔!!!
不過你覺得點做會開心就點做囉!

whynot 发表于 2008-10-31 23:40:35

真的千万千万 不要做第三者
当事人会很痛很痛

涛仔 发表于 2008-11-3 22:47:45

第三者真的很可恶。。
希望大家珍惜自己嘅感情。也珍惜他人嘅感情。

fyx、 发表于 2008-12-10 20:59:34

对对/
第三者示恐怖的代名词/(对俄来说.)
尽量焐糸好爱就无做人第三者拉..
搞到个个都烦都焐开心.~
不过俄都希望lz日后会快乐..~

Carychan 发表于 2008-12-19 02:52:52

其实你地最多都系关系暧昧姐~吾算得上D乜吖~加上你依家都退出左啦~最重要系及早解决姐~

a87238258 发表于 2009-1-17 22:44:47

摁摁,gc楼上,第3者E个词,他可能永远都悟会系我身上用拉。
页: [1]
查看完整版本: 想快樂到底,終於跌落到底