paki 发表于 2006-7-10 21:55:00

[求助]點先可以消除蚊子遺下的痕蹟??

<p>如題...</p><p>大熱天時,,我對腳畀d死人蚊咬到一噠噠..<br/>搞到我5敢着短褲吖,,好熱吖~!!!!!</p><p>救命吖..邊位仁兄可以幫下我吖??</p>

beeyan 发表于 2006-7-10 22:03:00

<p><font color="#e6421a">me too吖!!我都好想知...大傢快d齊齊研究下....!!去疤個d有冇用呢...?...</font></p>

尐蕉 发表于 2006-7-11 13:32:00

<p><font color="#e6421a">我都想知吖...幫下手吖...</font></p><p></p>

crystal920 发表于 2006-7-12 14:28:00

ME TOO

sag158441 发表于 2006-7-18 17:45:00

嗦嗦哋 发表于 2006-7-19 12:54:00

<p>Me 2吖~</p>蕞衰D S秂蚊噶喇~~

樱+仪 发表于 2006-7-21 23:48:00

<p><font color="#f709f7">我之前都有好多噶,不过我成日搽D白花油跟住就无左好多啦,</font></p><p><font color="#f709f7">你地试下得五得啦,~</font></p>

ceci-53 发表于 2006-8-10 01:31:00

<p>苚消豆豆印嘠野....得鯃得啊???</p>

gilliankenny 发表于 2006-8-10 09:48:00

<p>有一個方法..我睇一本書..叫"美腿女王"..!</p><p>上面個方法.用過真係得.不過要堅持幾日..!!</p><p>就係.攞小黃瓜磨成泥.之後加稀釋過噶檸檬汁(濃度係100cc噶水+兩滴檸檬汁).再加適量麵粉.整成膏狀...</p><p>之後擦響疤度...就得了..!</p><p>呢种辦法刮傷.同埋其他傷痕都得嘎..!</p><p>你地試下啦...</p>
页: [1]
查看完整版本: [求助]點先可以消除蚊子遺下的痕蹟??