liuxiaoming10 发表于 2009-8-3 02:40:22

想识d广州既fan,不论年龄,性别,好坏....

自皒介紹下先:
皒叫 tita
身高:172
體型:偏瘦
年齡:17
性格:可以好癫,可以好静,中意埋堆..中意讲笑,n少发脾气,有点固执
缺點:冇乜记性,时间汰多,怼咩都冇乜所谓..and..無乜時間觀念
爱好 督波(- =越督越屎,唉..),n中意唱K,打麻雀,行街(e..5攦架话.),友钱會去蒲下,飲茶,打機,去圖書館,打啵...體下動漫咁(友d弱智...),坐多..曈d fan吹水...做jim
外貌 小學生size(出親街都俾魜哎細路,冇耐...),黑左少少(變白ing),個樣還好喇,起碼出街5會嚇親魜...(相暫時冇,到時會捗翻上去..)
   讀市旅,冇事就中意岀佉體丅友咩搞,怕悶...(單身中...如果穩島好籹吇就鯁好啦..)
交友範圍 其實兜冇乜範圍啦,乖既,出離玩既都ok,男女不限,大過硪細過硪,靚5靚仔,索5索冇所謂,只要5會嚇親魜就ok啦....得閒瞇出離吹丅水,大家體丅友咩搞囖,或者喺Q度傾丅計都ok啞~(e..貌似長咗d,大家5好介意..)
   ok既可以+硪Q...826725772

直間恤衫 发表于 2009-8-4 23:23:03

大你两年我 高你1米我173

liuxiaoming10 发表于 2009-8-5 04:54:46

年龄问题5汏既,最紧要有共同话题姐...

直間恤衫 发表于 2009-8-5 09:42:32

饿````宜D就无问题   问题系:N少人回复想识多D人只系见我地两个``` 晕

liuxiaoming10 发表于 2009-8-9 08:34:25

...呢嗰版少魜体,冇计啦!!

seoskyla 发表于 2009-8-21 12:28:05

有既·慢d咯
我都系市旅的

catz 发表于 2009-8-22 02:15:56

职一阿~? 您的帖子长度不符合要求...

liuxiaoming10 发表于 2009-8-22 23:31:05

本来升职二既,后尾冇读半年,2+读翻..

winca 发表于 2009-8-27 15:53:50

好似真系無乜人...

甘我黎gc下喇~!

milkmilk 发表于 2009-8-27 20:08:46

呵呵,我大你N年窩,受5受埋我玩先?!

chakma 发表于 2009-9-4 21:58:17

你都好多要求啊,瘦既岩唔岩.我住天河果邊.如果放假都可以出黎埋下堆既...~_~
今年要考大學,加油!瘦就真係幾瘦呀~唔好歧視呀~高你少少啦.得閒上我Blog度逛逛,個人資料有架.

直間恤衫 发表于 2009-9-5 22:59:32

LS跟我住同一区窝呵呵

chakma 发表于 2009-9-6 11:06:03

LS跟我住同一区窝呵呵
直間恤衫 发表于 2009-9-5 22:59 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif
感得闲找下我咯,我QQ是413831274

痴线猪猪 发表于 2009-9-9 07:04:38

行过路过。无意见。哈哈

直間恤衫 发表于 2009-9-10 16:05:30

感得闲找下我咯,我QQ是413831274
chakma 发表于 2009-9-6 11:06 http://www.ee23forum.net/bbs/images/common/back.gif

我隨時都得閑而且我經常上網做生意既我··超級得閑··

guangyi83 发表于 2009-9-15 20:37:57

这个同城交友论坛,找本地人激情交友很容易,先视频再见面,你试一下
http://www.playons.cn/?fromuser=gzkaka

kimtang 发表于 2009-10-7 04:15:19

甘少人噶...

zr84748830 发表于 2009-12-3 09:10:42

仲有我!可能迟咗黎·而家先睇到
我QQ403349173

無敵K。 发表于 2010-2-23 23:27:30

..你中意蒲噶?

岩曬蝲..加我Q蝲.哈哈.我地成日都有paty玩

得閑一齊出黎顛下蝲.嘻嘻

sugar08 发表于 2010-4-24 14:21:22

,"坐多..曈d fan吹水"----不知所谓
好心你做d有建设性噶野喇,一事无成
页: [1]
查看完整版本: 想识d广州既fan,不论年龄,性别,好坏....