俷湯圜 发表于 2009-11-4 20:27:47

做你嘅盧俊文

我鍾意咗一個女仔好耐啦!
我爲咗佢做佐好多嘢!
就系佢生日嗰日,我同幾個f同佢慶祝,我爲咗佢嘅生日準備咗超耐。
嗰日我哋唱k,我唱到我嘅飲歌嘅時候,佢講佐一句“我愛你”
一句我等咗好耐嘅説話,但系好明顯,佢系亂講嘅!
我隔離嘅F就不停咁篤我,
而我就當聽唔到。
我幾開心咖當時。
但系當我哋去下半場嘅時候,佢嘅打令出現咗。
而佢哋系我面前超級sweet,又攬又錫咁,簡直系喺度攞把刀捅我咁,恨不得我即刻死!
佢明知我對佢點,但系佢從來都冇珍惜過我對佢嘅好!
嗰刻,我真系好傷心............
我嗰幾個F驚我唔開心,擔心我,佢哋會好快咁搵藉口帶我走!
我真系好想知,佢系咪真系好想見到我咁樣爲佢唔開心!
依家,佢同佢嘅打令好sweet,我都會覺得好開心。
我只系希望,我可以繼續做佢嘅盧俊文,好好咁默默咁爲佢付出!
其實,由我鍾意佢嘅嗰刻開始,我就冇唸過要同佢系一齊,
我只系想同佢做朋友,
可以見到佢開開心心,
我就會覺得好滿足。
佢系日誌度寫住——珍惜你嘅好........
我唔知佢入邊嘅“你”系咪指佢打令,
但系可以肯定嘅系,一定唔會系我,
我冇咁福氣可以俾佢珍惜。
好多人叫我放棄佢,
我都曾經差啲就放棄咗佢,
但系我做唔到,
最後,
我都系繼續咁愛佢。
我系咪好傻?
有咁多對我好,值得我爲佢付出我嘅愛嘅人,
我都唔捨得放棄一個從來都唔會在乎我嘅人,
好多人話唔值得,
而我有啲F對佢成日畀希望我,同我玩曖昧嘅行為頗爲側目,
但系我都唔理,
只要我覺得值得,
咁就冇所謂啦。
我唔介意佢利用我嘅愛,
但系我介意佢對我嘅忽冷忽熱,
我介意嗰日佢特登講“我愛你”,
我介意嗰日佢要系我面前同佢打令咁親熱,
其實我系介意噶!!!!!!!
依家,
我真系好亂!
我真系好煩啊!
我真系好想知,我應唔應該繼續咁傻咁爲呢嗰從來唔在乎我嘅人而默默付出?
我真系好想知...................

啫軑 发表于 2009-11-7 20:13:18

距只糸借你过桥,当唔开心时借情于自己。
不如自己放开d,顺其自然咯,要话比自己知糸时候清醒了,仲好啦。
距都已经有第个lar,自己再糸咁又米自己唔开心

﹎ň緈諨.﹎ 发表于 2009-11-17 13:15:03

系咯
你应该霖开嘀咯
冇谓霖甘多啦

俷湯圜 发表于 2009-12-8 20:28:22

回复 3# ﹎ň緈諨.﹎

我會嘎啦!
               好多謝你!

俷湯圜 发表于 2009-12-8 20:30:43

回复 2# 啫軑

嗯嗯!
    我忘記唔到佢,我會好好咁記得同佢一齐有過嘅快楽回憶,忘記佢曾經帶畀我嘅痛苦!
    我會當自己啱啱識佢咁。
   我會試下同佢做翻好朋友!

多謝你!
页: [1]
查看完整版本: 做你嘅盧俊文