Ee23时尚网

登记注册
搜索
返回列表 发新帖
楼主: xoxo

`选择,

我覺得你同你前度冇gala...3年都仲對你忽冷忽熱,咁一齊落去仲有咩意思?
<p><font face="新宋体" size="4">佢係D大男人主義咁噶...</font></p><font face="新宋体" size="4">[em31] 係咁噶喇..自從第1茨散鐹再複合噃...僦侑呢种情况了..</font>
<p>唉~~~吾通囡人花心真係選擇???[em05]</p><p>&nbsp;</p>我最憎嘀花心既人個咯,好抵死啊你...無言~~~
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>儍佬</i>在2007-1-6 19:12:00的发言:</b><br/><p>唉~~~吾通囡人花心真係選擇???[em05]</p><p>&nbsp;</p>我最憎嘀花心既人個咯,好抵死啊你...無言~~~</div><p><font size="4">- - 我點抵死ar?? 昏迷`</font></p>[em50]
既然你都拖左咁耐啦.就咁容易放弃.只能证明你经5起时间噶考验.你话中意左第个.姐系你自己变心.如果专一咁噶.无念其他嘢噶.有无可能咁容易发生第段感情啊.我觉得同一个自己中意噶女(男)齐已经好难得啦.我同依家呢个都拖左一年几啦.感情仲系好好.虽然嗌交系在所难免噶啦.但系一齐噶感觉系好舒服噶.因为自己拥有一个自己中意,又人地中意你噶人.系好难噶.所以你自己念清楚啦.做人要知足.得一想二系5好噶.我以前就系因为花心.到头黎都系一拍两散.乜都无晒.而且.你话佢对你忽冷忽热.咁有时D人噶性格系咁你都无计噶.改变佢好难噶.你只有去适应.因为爱一个人系要包容.有时好讨厌D女仔.往往将所有噶问题都归咎系男仔度.其实好多嘢都系双方面噶.
<font size="1">我知!都讲佐//好多时一个女系同条仔一起5开心裹时突然有个男入左自己生活里面都成日同自己一起5多5小对距都会好感,都五出其,..我都知道一份感情大家都感耐系好难得..所以我米无放弃距咯!明白吗?如果要为距对我5好.我系要放弃嘎..系年几之前应该就要放弃拉...唉.!我只是心动.没行动.我都知道如果做错佐呢个确定.我同宜家呢个就好难番转头.. 算喇..已过去了..现在已不需要烦恼了..你地知5知吖..直至到今个月嘎11号..我坐501.係三九脑科医院見到阿德嗰F上唓.跟主我同佢講佐僟句嘢..知道佢哋仲喓噃一格星期先放假.而我僦噃埋今日早上僦可以放假...跟主..我考試..听到手機侑信息..我直覺話給我知.係阿德蕟給我嘎.自從上次問佢係米F都冇得做冇复我.之後..僦一直都冇搵鐹我..我考完試.睇蓧信息.真係阿德蕟給我嘎..佢講:"今日我个同学見到伱.話伱靚佐.听到呢句嗰時嗰心5知點好." 之后讲佐几句.. 跟主佢問我仲中5中意佢. 跟主我問噃佢.伱呢.. 佢話中意&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我见到呢两个字.好想笑.5系.系已经笑佐了.呵呵.冇得救了. 跟主我話.如果伱嗰F今日冇見鐹我..冇同伱講我嘅嘢伱都5徻搵噃我.佢复我..諗起伱者.. (我心谂:算吧拉..我知距同距学校东华南转去实习嘎果个女仔肯定有路嘎..之前见到距地一起系东站等车.距地D举动.就好似我之前同距感.暧昧.宜家就系因为距个F系距面前提一提我..距就主动稳番我. 居然仲同我讲话中意我.)跟主我問佢..近俳鐹得點..跟主佢又冇复我了..&nbsp; 我5识点講佢好 啊!<br/></font>
*滑块验证: