Ee23时尚网

登记注册
搜索

距对我冷淡,可以点算?

<p>男人真系D奇怪动物来嘎</p><p>沟你果时对你就好到你唔信</p><p>沟到你果时就可以对你衰到你自己都唔信</p><p></p><p>点算好呀?</p><p>嬲距?闹距?放弃距?介过第二条?唔睬距?定系自杀死Q左去算喇~~~~</p><p></p><p>到最后点解会变到明明大家有好多野想讲&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 都变到无野讲嘎?</p><p></p><p>妈咪呀!系咪我黑仔识左个衰人呀?</p>
<p><font size="4">大家都讲下心事咯.. 因为呢D情况只有你自己知道..自己系度呻无用既`试下同距讲下你嘎感受.睇下距点.!</font></p>[em26]
d'人糸柑噶..鬱悶~~~!
我同你都差唔多情况,不过喺圣诞嗰晚我哋分手了~~~更郁闷~~~~~~~~~~
<p>结果都系要分手?</p><p>靠!</p><p>既然系甘距对我冷淡做咩喔?</p><p>直接讲分手就系啦!</p>
<p><font color="#9709f7">系敢噶拉,沟你裹时系因为未到手啊嘛,到手左就以为你五会走噶拉</font></p><p><font color="#9709f7">中有就系越拖嘚耐个男就会对个女会无左禁中意噶拉,但是个女就会更加中意个男</font></p><p><font color="#9709f7">依D五系指全部,系指某部分人姐</font></p>
<p>讲中晒啦`~~</p><p>我已经习惯左距系我身边嘎感觉</p><p>一时间真系好唔适应</p><p>&nbsp;</p><p>而加真系到我好中意距</p>
<p>哇</p><p>做乜依个区D女噶甘偏激噶?</p><p>个个都当D男人系衰人 甘都得?</p><p>有D好男人5系甘噶嘛 </p><p>米一枝竹打写一船人</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>撿番濟銑</i>在2006-12-31 12:18:00的发言:</b><br/><p>哇</p><p>做乜依个区D女噶甘偏激噶?</p><p>个个都当D男人系衰人 甘都得?</p><p>有D好男人5系甘噶嘛 </p><p>米一枝竹打写一船人</p></div><p></p><font color="#cc00ff">敢鬼叫你地D男成日都搞到D女禁五傷咩</font>
<p>唉~~~都吾怪得伱甘講我地D男籽既,我明白伱咩心情</p><p>&nbsp; 個男籽甘抵死嘎,甘薱伱,賤格啊~~~~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 當今次係一格教訓喇,等伱下次簡籽前考慮清楚先簡</p>[em05][em05][em05]
<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; [em40]其实你心里面早就有左答案啦&nbsp; ...&nbsp; 知道距系D甘既人</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 既然明知无可能既...如果你仲要坚持...我相信~`你地都会好痛苦</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 洒脱D._ 为里段爱情划上完美的句号...至少到时仲可以做F啊</p>
<p>贱格既人就要闹既~~无论男女~~~</p>
<p>距开头对我甘好我点知之后会甘个播?</p><p>叮当个时空机又无摆系度</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>重复犯错</i>在2007-1-3 11:35:00的发言:</b><br/><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; [em40]其实你心里面早就有左答案啦&nbsp; ...&nbsp; 知道距系D甘既人</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 既然明知无可能既...如果你仲要坚持...我相信~`你地都会好痛苦</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 洒脱D._ 为里段爱情划上完美的句号...至少到时仲可以做F啊</p></div><p>痛苦还痛苦</p><p>我觉得我肯定无机会会同距再做f喇~~</p>
<p>吾好甘肯定,話吾埋嘎依嘀野...</p><p>&nbsp; </p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 散喇,比時間大家靜下,如果距仲中意你距會搵翻你,</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p><p>你嘀都係算喇,遟嘀再搵翻對方睇下情况係點</p>[em34]
男魜就是中意新鮮架la..對距越恏距就焐會恏恏甘珍惜..騕失去先懂得珍惜..果陣再求妳返黎..果陣時就真米鬼蘇距a...
你自已都要檢討下,一個巴掌系拍吾響噶!`
*滑块验证: