Ee23时尚网

登记注册
搜索

申请舞曲专区版主,希望管理员及及

<p>个表太麻烦了~~我静系想可以发多D靓歌比大家欣赏姐,~我都会搞好个版,</p><p>qq:281794088</p><p>msn:djtandy@126.com</p><p>邮箱:djtandy@126.com</p><p>希望可以比我试下,讲甘多,~</p>
<p>sor```我都好希望你可以成爲ee23嘅版主``</p><p>但係一定要填表同試題囖!!</p><p>5寫係無得做嘎!!!</p><p>希望你可以補繙份試題同申請表!!!!!!!!!</p>
哦,甘算啦~`~我最怕麻烦所以我自己个网都比我朋友管理~~我会继续送好歌~
<p>其實填一份表都5係想像中嘅嘛煩嘎咋!!!!!!!</p><p>我之前都係咁諗``份試題咁鬼多點填呀!!</p><p>我寧願5做算拉!!</p><p>跟住最後尾都因爲要補申請表而填咗!點知原來都5係好多嘢嗻```</p><p>嚟嚟去去都係果d咁嘅問題!!!!</p><p>不過我話5得嗻``或者管理員會話得呢??</p>
<p>哈~多谢楼上先,,,,,唔系试题问题罗,,有要一条条写,麻棱烦,,所以米搞我~甘麻烦的东西`</p>

<p>你依家就嫌麻烦````万一你以后遇到比哩个更加麻烦噶事```</p><p>咁你点算????</p>
<p>樓上講的啱喇.</p><p>做咗版主大把嘢煩喇.</p><p>你甘就嫌煩.</p><p>以後點算..</p>
<p>作为特派板主吧...</p><p>多点发歌就是好.哈哈.</p>
乜叫特派版主啊???????
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>ljzbhy</i>在2007-1-1 20:12:00的发言:</b><br/><p>作为特派板主吧...</p><p>多点发歌就是好.哈哈.</p></div><p>不明白.....</p>
我都5明
*滑块验证: