Ee23时尚网

登记注册
搜索

如果你系我你会点吖????

<p>&nbsp;</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我同条女一齐好耐啦!两年几啦</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 但系我觉得我同据既性格好五同吖 据系我D朋友面前一句野都五讲噶 人地讲D笑话据又五识笑窝!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我个人比较中意D多话题既女仔既 但我系呢两年里面改变五到自己条女 之前我都五介意呢样噶!</p><p>&nbsp;&nbsp; 但D F 个个都甘同我讲 话你条女五出声噶!个个都甘讲!我都五知点甘! 五知系自己条女系未太斯文</p><p>呢?总之我五中意呢类型啦 唉,,,,,我都五知点甘 大家教下我吖! 我又五系五爱据窝 但始终都改变五到</p><p>据!好烦!!!</p>[em07]
<p>&nbsp;</p><p>&nbsp; 大家教下我吖!!!!!!</p>[em05]
<p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 大家比下意见吖!!!!</p>
<p>你自己都五知自己想点..</p><p>叫人点帮你呢.?</p><p>你条女怕丑扎系米.....</p>
<p>性格系改变五到..如果你要改变她.就五系当初既她拉..爱情要学识包容对方.</p>
你爱据 wei包容据lo
<p>如果真係中意距米適應距囖,距適應吾到妳,甘米泥適應距囖...</p><p>&nbsp;&nbsp; </p>[em36]鬼叫妳中意距咩
<p>愛繫互相遷就+...5苛噫單方麵去改+</p><p>愛5同鐘2伽!!!!</p>[em19][em19]
愛同中意有咩分別啊
嗯嗯``我都赞同上面几个人```都系包容吓人地啦```两年啦``有乜事你咪直接同距讲囖`
<p>改變一個人5容易架....妳有無諗過妳為佢改變咗D乜?</p><p>佢5齣聲妳咪5恏帶埋佢去囖....妳D F點解一定要佢齣聲呢?</p><p>兩個人一齊兩年幾...其實已經恏夾架啦...妳點解仲5滿足?</p><p>到妳失去妳就后悔架........</p>
<p>你係眯因为你d&nbsp;&nbsp; fd咁讲你.你觉得自己无face吖?</p><p>一先又话5介意</p><p>俾个fd讲几讲又话同条女5夹</p><p>究竟你在乎你条女定你d&nbsp; fd感受吖?</p>
<p>&nbsp;&nbsp; `` 如果你觉得你同距岩米得咯` !</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 你拍拖遮&nbsp;&nbsp; 又5.系人地拍拖</p>
<p>愛情係要雙方嚟維持噶,如果得一邊付出,另一邊唔付出嘅,依個愛情嘅天平縂有一日會散噶...</p><p>唔好浄係要人哋爲你改變,你自己係真係噯佢嘅話,都應該捻下點做先可以令大家嘅感情唔會凋淡...</p><p>而且係你同條女拍拖啊,唔係你啲f同你條女拍拖啊,你係噯佢嘅話,使乜理人哋點捻喈,而且係兄弟嘅話,你點做,佢哋都會支持你噶...</p><p>雖然話嗰一兩年時間唔係好長,但係好多嘢,自己唔去珍惜,等錯過咗個時先嚟後悔就遲噶啦...</p><p>我捻大家都有聽&lt;愛的太遲&gt;噶...隻歌都唱得好清楚啦...</p>
唔喺嫲..!!2哖僟時間改變唔菿1嗰秂?嚸搞咖..
<p>改變佐噶距就唔繫距黎喇`~就唔繫妳鍾意果個人黎</p>
<p>暈...</p><p>伱係同伱蓧女一齊&nbsp; 吾係同伱D F一齊~~~</p><p>理得距地點講!!</p><p>既然伱中意伱蓧女嘎~就吾恏介意距係1嗰點嘎秂!</p><p>距又吾係1嗰壞嘎女仔~!囿嗰斯文D嘎女友吾恏乜?!</p><p>難道伱中意D粗魯嘎?!!&nbsp; 如果太多野講~伱吾會介意距同其他嗰男仔頃得埋呢?</p><p>到時伱又會呷醋lu`~</p><p>譵吧~</p><p>竟然囿了`就吾恏介意甘多野喇`!</p><p>伱已經恏幸福嘎喇!!</p>
<p>上面講嘎就啱喇!!</p><p>愛情係2嗰秂嘎事`~</p><p>自己覺得舒服咪得咯!!</p><p>吾使理秂地點講嘎!!</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>菜头</i>在2007-2-18 21:34:00的发言:</b><br/>嗯嗯``我都赞同上面几个人```都系包容吓人地啦```两年啦``有乜事你咪直接同距讲囖`</div><p>有道理</p><p>系埋一齊甘耐。。無理由甘易就散嘎</p><p>系埋甘耐突然散</p><p>太可惜喇</p>
<p>我霖,你都5系好中意你条女啫.</p><p></p><p></p>
*滑块验证: