Ee23时尚网

登记注册
搜索

前任定新任好?

<p>刚刚度过左漫长而痛苦&nbsp; 失恋</p><p>过渡左足足两个月先稍微恢复</p><p>不过</p><p>如果距稳翻我</p><p>我都会照样扑出去见距</p><p>无论我身边所有人话距点衰点衰</p><p>我地始终有过开心既日子</p><p>虽然唔系好长时间</p><p></p><p></p><p>今日</p><p>又有一个傻人</p><p>又做埋上次衰人做既同一件事</p><p>男人来来去去都系呢几样</p><p>我发觉我当时唔会say no讲唔好</p><p>或者系我都想啦!</p><p></p><p>不过</p><p>再无上次同个衰人一齐之后 翻到屋企捻起距都会觉得好sweet果种感觉</p><p></p><p>究竟我系咪做错左?</p><p>唔应该甘快去接受另外一段感情</p><p>又或者唔应该稳呢个水泡</p><p></p>

<p>頭位~~~睇妳點睇嘉姐~~如果第一個衰人真繫衰到貼地~~</p><p>~~~妳就5好諗啦~~~簡果第個仲好啦~~~</p><p>~~可能新個個仲錫妳~仲僾妳呢~~~</p><p>而且~~妳同新個個都會有sweet既時候嘉姐~~</p><p></p>
<p>the same as樓上拉.....!!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 可能伱同新果個會好過同以前果個既感覺咧....</p>[em01][em01]
<p>自己霖清楚再決定喇...睇下自己想同邊個一齊多地</p><p></p>
<p>&nbsp;&nbsp; 可能伱同新果個會好過同以前果個既感覺咧....</p><p>自己霖清楚再決定喇...</p>
*滑块验证: